Skriptçiler Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Obilux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obilux

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
52
evet arkadaşlar sizden bir isteğim var hep ben yardım ettim sizde bana yardım edin :D mesela krıktaş kazarken %10 ihtimalle Golem Kafası Golem Vücudu Golem Ayağı Düşmesi Ve -/golemspal yazınca eğer Golem Kafası Golem Vücüdu 2 Tane Golem Eli Ve 2 Tane Golem Ayağı Varsa Golem Sp yapabilsin ve o itemleri envanterden alsın /golemtas yazınca kırktaşdan golem eşyası düşmesin yapan arkadaşa teşekkürler@ByFatih @DjuitieTR[DOUBLEPOST=1485513203,1485512662][/DOUBLEPOST]NOT:2 Gün Felan Forumda Yokum Cevap Veremeyebilirim

O skript fatih bey bana özel yaptı yazık vallahi yazık @KanakanTR[DOUBLEPOST=1485515677,1485515523][/DOUBLEPOST]Aynısını yazmışın hiç eksik yok @ByFatih ve diğer arkadaşlar bu skripti yazmazsanız sevinirim.

O skript fatih bey bana özel yaptı yazık vallahi yazık @KanakanTR[DOUBLEPOST=1485515677,1485515523][/DOUBLEPOST]Aynısını yazmışın hiç eksik yok @ByFatih ve diğer arkadaşlar bu skripti yazmazsanız sevinirim.
Sebebini Anlamadım Ama Yardım Forumu olduğu İçin Yazdım Genede
Konsol Üzerinde Hatası Yoktur.
Deneyerek Geribildirim Yaparsanız Mutlu Olurum
Kod:
options:
    p: &bMC-TR

on break of cobblestone:
    chance of 10%:
        execute console command "give 64 skull of ""MHF_Golem"" parsed as offlineplayer named ""&bGolem Kafası"""
        send "{@p} &6&lGolem Kafası Buldun"
    chance of 10%:
        give 1 chest named "&bGolemin Vucudu İçerisinde Saklı" to player
        send "{@p} &6&lGolem Vucudu Buldun"
    chance of 10%:
        give 1 chest named "&bGolemin Ayaklarından Birtanesi İçinde" to player
        send "{@p} &6&lGolem Ayağı Buldun"
    chance of 10%:
        give 1 chest named "&bGolem Ellerinden Birtanesi İçinde" to player
        send "{@p} &6&lGolem Eli Buldun"

command /golemspal:
    trigger:
        if player has 2 chest named "&bGolem Ellerinden Birtanesi İçinde":
            if player has 2 chest named "&bGolemin Ayaklarından Birtanesi İçinde":
                if player has 1 chest named "&bGolemin Vucudu İçerisinde Saklı":
                    if player has a head named "&2Golem Kafası":
                        remove 2 chest named "&bGolem Ellerinden Birtanesi İçinde" from player
                        remove 2 chest named "&bGolemin Ayaklarından Birtanesi İçinde" from player
                        remove 1 chest named "&bGolemin Vucudu İçerisinde Saklı" from player
                        remove 1 head named "&2Golem Kafası" from player
                        execute console command "give %player% 52:99"
                        send "&bGolem Parçalarını Toplamışsın Bu Ödülün."
                    else:
                        send "&bGolem Kafan Yok"
                else:
                    send "&bGolem Vucudun Yok"
            else:
                send "&bGolem Ayağın Yok"
        else:
            send "&bGolem Ellerin Yok"

Sebebini Anlamadım Ama Yardım Forumu olduğu İçin Yazdım Genede
Konsol Üzerinde Hatası Yoktur.
Deneyerek Geribildirim Yaparsanız Mutlu Olurum
Kod:
options:
    p: &bMC-TR

on break of cobblestone:
    chance of 10%:
        execute console command "give 64 skull of ""MHF_Golem"" parsed as offlineplayer named ""&bGolem Kafası"""
        send "{@p} &6&lGolem Kafası Buldun"
    chance of 10%:
        give 1 chest named "&bGolemin Vucudu İçerisinde Saklı" to player
        send "{@p} &6&lGolem Vucudu Buldun"
    chance of 10%:
        give 1 chest named "&bGolemin Ayaklarından Birtanesi İçinde" to player
        send "{@p} &6&lGolem Ayağı Buldun"
    chance of 10%:
        give 1 chest named "&bGolem Ellerinden Birtanesi İçinde" to player
        send "{@p} &6&lGolem Eli Buldun"

command /golemspal:
    trigger:
        if player has 2 chest named "&bGolem Ellerinden Birtanesi İçinde":
            if player has 2 chest named "&bGolemin Ayaklarından Birtanesi İçinde":
                if player has 1 chest named "&bGolemin Vucudu İçerisinde Saklı":
                    if player has a head named "&2Golem Kafası":
                        remove 2 chest named "&bGolem Ellerinden Birtanesi İçinde" from player
                        remove 2 chest named "&bGolemin Ayaklarından Birtanesi İçinde" from player
                        remove 1 chest named "&bGolemin Vucudu İçerisinde Saklı" from player
                        remove 1 head named "&2Golem Kafası" from player
                        execute console command "give %player% 52:99"
                        send "&bGolem Parçalarını Toplamışsın Bu Ödülün."
                    else:
                        send "&bGolem Kafan Yok"
                else:
                    send "&bGolem Vucudun Yok"
            else:
                send "&bGolem Ayağın Yok"
        else:
            send "&bGolem Ellerin Yok"
Sebebi @KanakanTR benim ekipten biz bu projeyi düşündük uğraştık yaptık emek verdik adam benim servere girip aynısına bakıyor burda yaptırıyor biz boşuna emek vermiş oluyoruz

Sebebi @KanakanTR benim ekipten biz bu projeyi düşündük uğraştık yaptık emek verdik adam benim servere girip aynısına bakıyor burda yaptırıyor biz boşuna emek vermiş oluyoruz
Size Çok Kötü Hissettirebilir Ama Skript Açık Tabanlı Olduğu İçin Herkes Yapabilir Yani
Genede Yaptığı Ayıp Kendi Yapsa Neyse Bunu Birdaha Bir İstekde Bulundugunda Hatırlatırım Kendıme
İyi Forumlar.

Size Çok Kötü Hissettirebilir Ama Skript Açık Tabanlı Olduğu İçin Herkes Yapabilir Yani
Genede Yaptığı Ayıp Kendi Yapsa Neyse Bunu Birdaha Bir İstekde Bulundugunda Hatırlatırım Kendıme
İyi Forumlar.
Sunucuları gezip sunucular ne yapmış nasıl yapmış diye bakıp burda size yaptırıyor sonra Türkiyede minecraft niye gelişmiyor oluyor @KanakanTR bunu bana ücretli yaptı @Black-Spy Skriptin Telif Hakkını Almak İstiyorum[DOUBLEPOST=1485517987,1485517955][/DOUBLEPOST]
Sunucuları gezip sunucular ne yapmış nasıl yapmış diye bakıp burda size yaptırıyor sonra Türkiyede minecraft niye gelişmiyor oluyor @KanakanTR bunu bana ücretli yaptı @black-Spy Skriptin Telif Hakkını Almak İstiyorum
Hırsızlar olduktan sonra Türkiyede Minecraft Gelişmez

Sunucuları gezip sunucular ne yapmış nasıl yapmış diye bakıp burda size yaptırıyor sonra Türkiyede minecraft niye gelişmiyor oluyor @KanakanTR bunu bana ücretli yaptı @Black-Spy Skriptin Telif Hakkını Almak İstiyorum[DOUBLEPOST=1485517987,1485517955][/DOUBLEPOST]
Hırsızlar olduktan sonra Türkiyede Minecraft Gelişmez
Bana PM Atman Yeterlidir

Bu Skripti @Equestrian 'in sunucusu için yaptım. Haksız yere Başkalarından Görüp Aynısını Yaptırıp Emeklerimizi Kopyalamayın

Peki Siz Bilirsiniz Kullaılmayacaktir Bütün Emekler İçin Teşekkür Ederim Lütfen Konuyu Kilitleyiniz Ayrıca Özür Dilerim

İlk bana yazabilirdin kullanmama izin veriyormusun veya bana atarmısın diye o zaman seve seve yardımcı olurdum ama kopyalamak yakışmaz.

GÜzel Kardeşim ben senin bu forumda bile olduğunu bilmiyordum Twenor müsün ?[DOUBLEPOST=1485618319,1485618277][/DOUBLEPOST]Hocam Skype Verirmisin?

Skript Kullanılmayacaktır lütfen konuyu siliniz diğer arkadaşlarda yararlanmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl