Çözüldü Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Okuyan arkadaşım ben böyle bi skript yazmayı denedim fakat bunun envanterimden silinmemesini, yere atılmamasını, üstüne tıklayarak envanterin başka slotuna veya sandığa konulmamasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Başka bir skriptte buna rastlamıştım fakat onda yaratıcı moddayken envanteri silme tuşuna basınca siliniyordu. Bunu da engelleyebilir miyim yoksa engellenmez mi?

on join:
wait 2 tick
set slot 0 of player to paper named "&cDeneme"

on rightclick with paper:
if name of player's tool is "&cDeneme":
open chest with 5 row named "&4Deneme" to the player
wait 3 tick
format slot 0 of player with blaze rod named "&4OyunModu" with lore "&2deneme" to close then run "gamemode 1 %player%"

Kod:
on drop:
    if event-item is paper with name "&cDeneme":
        cancel event

on inventory click:
    if clicked slot is 0:
        cancel event

every 1 minutes:
    set slot 0 of players to paper named "&cDeneme"

on drop ve on inventory click kalıpları ile denedim ve istediğin şekilde oldu kağıda hiçbir türlü bir şey olmuyordu. Envanteri silme tuşuna bastım ona rağmen gitmedi.
Ne olur ne olmaz diye sondaki 2 satırı da ekledim o kalıp ile istediğin kişiye kağıdı sürekli verebilirsin ama ilk 2 satır yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Kod:
on inventory click:
    cancel event
Bu yukarıdaki skript ile envanterin hiçbir yerine tıklanılmamasını sağlayabilirsin.
Denedikten sonra dönüş yaparsan sevinirim.

Son düzenleme:
Sabah müsait değildim de bakamadım. Şimdi denedim ve if clicked kısmında hata verdi skripti yenileyince. Ve envanteri silme tuşuna basınca da silindi nedense.
Kod:
on drop:
    if event-item is paper with name "&cDeneme":
        cancel event

on inventory click:
    if clicked slot is 0:
        cancel event

on join:
    wait 2 tick
    set slot 0 of player to paper named "&cDeneme"

on rightclick with paper:
    if name of player's tool is "&cDeneme":
        open chest with 5 row named "&4Deneme" to the player
        wait 3 tick
        format slot 0 of player with blaze rod named "&4OyunModu" with lore "&2deneme" to close then run "gamemode 1 %player%"

Bende çalışıp sizde çalışmıyorsa büyük ihtimal bir addon eksik. Tuske var mı?
Yoksa indirip dener misiniz?

Bende anlayamadım ki. Evet tuske ve skquerylime var.

Vault addonu eksik sanırım.

Birkaç tane daha skript addonu yükledim fakat yine aynı hatayı verdi. Sonra başka bir plugin paketinde skript 2.1.2 vardı ve orada skript çalıştı. Benim sürüm ise 1.8.8 skript sürümü de 2.2 dev36. Ama dev36 da çalışmıyor. Başka bir çaresi yok mu? 2.1.2 eski sürüm diye biliyorum.

dev36'nın bir alt sürümünü dener misin

Denemiştim zaten ve çalışmıştı. Tekrardan teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl