Çözüldü Skript Yardımı!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliensHacker80

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Arkadaşlar Sizlere Skript ile ilgili 2 Tane Sorum Olcak Yardım Ederseniz Çok Sevinirim

1) Oyuncu Yanlış Komut Kullandığında Şu Mesaj Çıksın Bilinmeyen Komut Komutları Görmek Için /warp bilgi
Olcak Yani Oyuncu /asdad yazdığında şu mesaj çıksın Bilinmeyen Komut Komutları Görmek Için /warp bilgi

2) Oyuncu servera girdiği zaman eline item vermesi (lobi) için sunucu menusu vs. gibi itemler vermesi ben yapamadım Yardım ederseniz sevinirim

1) Bunun içi skripte gerek yok essentialsdan değiştiriliyor diye hatırlıyorum bi ara gözüm çarpmıştı ama bulamadım malesef şimdi.
2) Lobby plugin paketi indirip kurarsan yapabilirsin.

Kardeş Ben bulamadım Biraz Daha Yardım Et.

Kardeşim bulamadım fakat şöyle yapabilirsin chestcommands ile serverleri yerleştir sonra pusuyla mesela açmayı ekle ondan sonra oyuna başlangıc iteminde pusula versin yere item atmayı kapat olay bukadar.

Kardeş Onları Biliyorum Ama Oyuncu Serverdan Çıktığında Elindekiler Gidiyo Tekrar Giriyo İtemler Gelmiyo Daha İyi Yardım ET.

Daha iyi yardım et demekle neyi kastedion zaten bildiklerimi söylüyorum itemler geri gelmiyorsa bir bilgim yok.

Arkadaşlar Sizlere Skript ile ilgili 2 Tane Sorum Olcak Yardım Ederseniz Çok Sevinirim

1) Oyuncu Yanlış Komut Kullandığında Şu Mesaj Çıksın Bilinmeyen Komut Komutları Görmek Için /warp bilgi
Olcak Yani Oyuncu /asdad yazdığında şu mesaj çıksın Bilinmeyen Komut Komutları Görmek Için /warp bilgi

2) Oyuncu servera girdiği zaman eline item vermesi (lobi) için sunucu menusu vs. gibi itemler vermesi ben yapamadım Yardım ederseniz sevinirim

1-) Sorunun cevabı

Kod:
#bydemir06
#<test Edilmedi>

command /asdad:
    permission: as.dad
    message " <red>Bilinmeyen Komut Komutları Görmek Için /warp bilgi" to player

2-) Sorunun cevabı mycommand ve hubessantials ile ayarlıya bilirsin. :D

1-) Sorunun cevabı

Kod:
#bydemir06
#<test Edilmedi>

command /asdad:
    permission: as.dad
    message " <red>Bilinmeyen Komut Komutları Görmek Için /warp bilgi" to player

2-) Sorunun cevabı mycommand ve hubessantials ile ayarlıya bilirsin. :D
@bydemir06 yazdığın skript tamamen yanlış 1. sorunun cevabını Skript ile yapmanı tavsiye etmem. Oyuncuların kullanacakları tüm komutları teker teker yazman gerekir. 2. sorunun cevabı ise şu şekilde çözülebilir:
Kod:
on join:
    give the player a compass named "&4&lSunucu Menusu"
    send "&bSunucumuza hosgeldin &a%player%%b!" to player
Bu script oyuncu oyuna girdiğinde eline pusula verir ve bir mesaj yollar. Bunu yapmayı tercih edersen oyuncu oyundan çıktığında envanterinin temizlenmesini sağlamalısın ki bunun Skriptle yapılabileceğini sanmıyorum.

1. soru skriptle olmaz.
2. si ise şu :
Kod:
on first join: #İlk girince istersen first i sil
    give a stick named "Lobi Cubugu" to player
stickle menü açabilirim ama hangi menüler olmalı söylemelisin bana :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl