Çözüldü Skript yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

Legauthant

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, forumdan bulduğum coin skriptine bir ekleme yapar mısınz benim skript hakkında pek bilgim yok da. (biraz uğraştım ama yapamadım) Eklenecek şey şu, /coinim yazınca kendi coinimi gösterecek. Skriptte coinimi görmem için /coin Legauthant yazmam gerekiyor ancak ben onu /coinim yapmak istiyorum.
Ha bide coini scoreboardda nasıl göstereceğim onu da söylerseniz çok iyi olur çok teşekkür ederim. (hastebin çalışmadı.)

Arkadaşlar merhaba, forumdan bulduğum coin skriptine bir ekleme yapar mısınz benim skript hakkında pek bilgim yok da. (biraz uğraştım ama yapamadım) Eklenecek şey şu, /coinim yazınca kendi coinimi gösterecek. Skriptte coinimi görmem için /coin Legauthant yazmam gerekiyor ancak ben onu /coinim yapmak istiyorum.
Ha bide coini scoreboardda nasıl göstereceğim onu da söylerseniz çok iyi olur çok teşekkür ederim. (hastebin çalışmadı.)

kodunuza bunu ekleyin:

JavaScript:
command /coinim:
    trigger:
        send "%{coin::%player%}%"

titlemanagerda göstermek için:
önce şu komutu kullanın: /papi ecloud download skript
daha sonra %sk_coin% yazın.

Ekli dosyalar

• 1611418193467.png
    1611418193467.png
    205,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 1611418205843.png
    1611418205843.png
    202,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
kodunuza bunu ekleyin:

JavaScript:
command /coinim:
    trigger:
        send "%{coin::%player%}%"

titlemanagerda göstermek için:
önce şu komutu kullanın: /papi ecloud download skript
daha sonra %sk_coin% yazın.

/coinim olayını hallettim ama titlemanagerde gösteremiyorum %sk_coin% yazıyorum olmuyor

Farklı şeyler de denedim yine olmuyor.

Son düzenleme:
PlaceHolderAPI yüklü olmalı.
Ardından
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu da yükleyin ve PlaceHolderAPI klasörü içindeki Expansion dosyasına atın.

Ardından TitleManager confige bu şekilde eklemelisin.
%skript_coin::{player}%

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl