Çözüldü Skript Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanHanPvp

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
13
Minecraft
FurkanHanPvp

Discord:

FurkanHan#3281

Kod:
command /pvp:
    trigger:
        open chest with 2 rows named "&3PvP &4Arenlar" to player
        format slot 0 of player with map named "&6&l> &eHarita: &2Arena-1" with lore "&eTıkla ve Gir" to close then run [execute player command "/pvp join 1"]

Skript Sürüm 2.1.2
SkQuery Sürüm 3.6.1
Oyun Sürümü 1.8

Skripte with lore ekleyince cıkan Hata :
> [15:35:14 ERROR]: '"/pvp join 1"]' is not a text (özür dilerim.sk, line 4: format slot 0 of player with map named "&6&l> &eHarita: &2Arena-1" with lore "&eTıkla ve Gir" to close then run [execute player command "/pvp join 1"]')
> [15:35:14 INFO]: Loaded 1 script with a total of 0 triggers and 1 command in 0.07 seconds
> [15:35:14 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading the config and all scripts!

Eklemeyince Hata Çıkmıyor Ama ben üsütüne gelince açıklama çıkmasını istiyorum nasıl yapabiliirm ?

Tuske'ye geçiş yapın SkQuery buglu bir addon.

Önceki açtığın konudada belirttiğim gibi aternos kullanmamalısın addonlarda çok sorun çıkartıyor.

aternos kurdum çoktan da tuske hiç çalışmıyor bu sorunun başka bi yolu varmı üsütüne açıklama ekleyceğim

aternos kurdum çoktan da tuske hiç çalışmıyor bu sorunun başka bi yolu varmı üsütüne açıklama ekleyceğim
Aternosta çalıştırman dediğim gibi zor çünkü addonlar sık güncelleme almıyor. * tan kurman daha iyi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl