Skript yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 874
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fix3d

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
PHP:
on first join:
    set {cc.%player%} to "&f"
Merhaba arkadaşlar. Elimde bir chatcolor skripti var ve böyle bir variable kullanıyor. Aklıma bunu on join yapıp oyuncu oyunu terkedincede variableyi silmesi geldi. Hem oto purge gibi olur hemde variable sayısını azaltır. Sizce mantıklımı? Bana dediğimi yapacak skripti yapabilirmisiniz? Büyük olasılıkla kolay birşeyde ben çok fazla boşluk hatası translate hatası falan yapıyorum :) Yardımcı olursanız sevinirim.

Kod:
on join:

on quit:
    delete {cc.%player%}

Kod:
on join:

on quit:
    delete {cc.%player%}
Teşekkürler. Peki sizce düşüncemde haklımıyım? Sistemi rahatlatır, auto purge ve oyuncu her girdiğinde renk beyaz olur. Bide gui ekledimmi tadından yenmez :D Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sonra konu kitlenebilir.

Teşekkürler. Peki sizce düşüncemde haklımıyım? Sistemi rahatlatır, auto purge ve oyuncu her girdiğinde renk beyaz olur. Bide gui ekledimmi tadından yenmez :D Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sonra konu kitlenebilir.
aslında bir nevi haklı olabilirsiniz variables dosyasına kaydediyor her oluşturulan değişkeni buda yer kaplıyor (ne kadar az da olsa) fakat bu skript ile çıkan oyuncunun değişkeni silinecektir fakat bir de giriş çıkışlar fazla olursa eklenti tarafından gönderilen komut sayısıda fazla olur

aslında bir nevi haklı olabilirsiniz variables dosyasına kaydediyor her oluşturulan değişkeni buda yer kaplıyor (ne kadar az da olsa) fakat bu skript ile çıkan oyuncunun değişkeni silinecektir fakat bir de giriş çıkışlar fazla olursa eklenti tarafından gönderilen komut sayısıda fazla olur
Peki birşey sorabilirmiyim? Şu variable lerde _ neye yarıyor örnek {x} ve {_x} falan.

Peki birşey sorabilirmiyim? Şu variable lerde _ neye yarıyor örnek {x} ve {_x} falan.
onlarda ben öğrenim seviyesindeyim bilen biri varsa anlatsın bende öğreneyim :)

Buldum
Local Variables
Local variables are used when you only want to use a variable for a little bit and don't want/need to save it. There can also exist multiple local variables of the same name at the same time. This is useful for things like log in events. While the code is executing for one player, another player may log in and need their own variable. In order to tell Skript you want this variable to be a local variable all you need to do is prefix the variable name with an _ Looks like this {_local} (Note that you may see it used as '*' in older posts, however in newer versions of Skript the underscore _ is used)
Geçici değişkenler imiş ve aynı anda bunlardan bir den fazla şekilde kullanabilirmişiz.[DOUBLEPOST=1493911998,1493907425][/DOUBLEPOST]Konu çözülmüş ise konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl