Çözüldü Skript Yardım ! Acil :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelamihdk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Arkadaşlar bir rank skripti yazdım. her şey sağlam gidiyor. Ancak ben placeholder api kullanıyorum ve orda %statistic_mob_kills% yazınca kullanıcının kaç mob öldürdüğü çıkıyor bende bir if koşuluyla örneğin rütbe atlamak için şu kadar mob öldürmelisin yazmak istiyorum ama skript plugini placeholderi okumuyor %statistic_mob_kills% yazınca o satır okunmadan geçiyor ne yapmalıyım acaba ? Bu arada skript içinde %player% yazınca ismim vs çıkıyor.

SÜRÜM 1.16.4

Arkadaşlar bir rank skripti yazdım. her şey sağlam gidiyor. Ancak ben placeholder api kullanıyorum ve orda %statistic_mob_kills% yazınca kullanıcının kaç mob öldürdüğü çıkıyor bende bir if koşuluyla örneğin rütbe atlamak için şu kadar mob öldürmelisin yazmak istiyorum ama skript plugini placeholderi okumuyor %statistic_mob_kills% yazınca o satır okunmadan geçiyor ne yapmalıyım acaba ? Bu arada skript içinde %player% yazınca ismim vs çıkıyor.

SÜRÜM 1.16.4
Skripti Paylaşa bilirsen bakabilirim.

send "{@p} &b%player% &aAdlı Oyuncu %statistic_mob_kills% Mob öldürdü !" to players
aga bak burda statistic mob kills kaç mob öldürdüğünü söylüyor bunu yazmassam kod çalışıyor ama ekleyince hata alıyorum bu placeholderi skriptte nasıl gösterebilirim

Ersatz kullanın:

Kod:
on join:
  set {_ping} to placeholder "player_ping"
  broadcast "your ping is %{_ping}%"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl