Çözüldü Skript Yapmayı Nasıl Öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frostie

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Minecraft
FrostiePVE

Discord:

Frostie#6644

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda sıralama skriptlerinin yükselişlerini görüyorum bende dedim ki, "Neden bende öğrenmiyorum?" işte bu cümleyi kullandım ve sizlere danışmak istedim. Soracağım sorular;

- Skript yazmak için hangi programı kullanmalıyım? (Microsoft Visual Studio kullanıyorum genellikle)
- Skript yazmak için temel bilgileri nasıl öğrenebilirim? Veyahut bunun hakkında anlatıcı bir video var mı?
- Minecraft üzerinde "sıralama" tabloları yapmak için ne gibi bilgilere ihtiyacım olmalı ve kaç günde tam olarak bu işi kavraya bilirim?

Bu soruları benim için cevaplamış iseniz ne güzel. Şimdiden teşekkür ederim.
-​

Verebildiğim sorulara cevap verdim, ilk soruna ben notepad++ kullanıyorum ama SkriptIDE yeni başlayanlar için uygun olur, temel bilgileri bence güzel skriptlere bakıp mantığına kafa yorarak iyi öğrenirsin, veya çok temel bilgilerden bahsediyosan onları forumlarda skriptle alakalı bilgi veren konulardan bile öğrenebilirsin, diğer soruya net cevap veremiyorum

Son düzenleme:
Verebildiğim sorulara cevap verdim, ilk soruna ben notepad++ kullanıyorum ama SkriptIDE yeni başlayanlar için uygun olur, temel bilgileri bence güzel skriptlere bakıp mantığına kafar yorarak iyi öğrenirsin, veya çok temel bilgilerden bahsediyosan onları forumlarda skriptle alakalı bilgi veren konulardan bile öğrenebilirsin, diğer soruya net cevap veremiyorum
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.​

Yukarıda olan arkadaşın soruna yeterince cevap verdiğini düşünüyorum ancak forum içerisinde de olması gerektiği kadar da ders konuları var ?

Yukarıda olan arkadaşın soruna yeterince cevap verdiğini düşünüyorum ancak forum içerisinde de olması gerektiği kadar da ders konuları var ?
O ders konularının bağlantı adresini atma gibi bir şansınız var mı? Çünkü zar zor bulabiliyorum.​

daha önceden bende araştırmıştım forumda konular var onları anlamadıysan youtube üzerinde videolar mevcut

buraya bakabilirsiniz.

VS/VB.net'le skript yapmak hmm... NotePad+ öneriyorum. Java için Eclipse veya JetBrains.

ben varolan skriptleri inceleyerek editleyerek üzerilerine eklemeler yaparak kendimi geliştirdim şimdi ise coğu skripti yardım almadan yazabiliyorum sende öyle yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl