Sol Reklam

Çözüldü Skript x ItemsAdder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
46
Puanlar
4.160
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar skriptteki mesajlara emoji eklemek istiyorum mesela duyuru emojisi ekleyeceğim :duyuru: yazınca işe yaramıyor %img_duyuru% da denedim olmadı ama chatta veya scoreboard da bunlar çalışıyor

Skripte %img_duyuru% eklediğimde bu hatayı alıyorum:
1690877790860.png

Bunun için kaynak paketi dosyanı aç, assets içinden minecraft isimli dosyaya gir, oradan fonts kısmını aç, bi kaçtane dosya olur oranın içinde istediğini aç f3 h yapıp duyuru dosyasını ara, altında bir kare bulunacak onu kopyala ve skriptinde onu kullan.

1690879194496.png

ItemsAdder verilerini Skript ile kullanmak için sembol kullanmanız gerekmektedir.

Yani %img_test% yerine veriye verdiğiniz sembolü yerleştirmelisiniz. (%img_test% -> ზ) gibi.

ItemsAdder verilerini Skript ile kullanmak için sembol kullanmanız gerekmektedir.

Yani %img_test% yerine veriye verdiğiniz sembolü yerleştirmelisiniz. (%img_test% -> ზ) gibi.
Emojiye nasıl sembol ekleyebilirim

Itemsadder otomatik olarak ekler yukarıda belirttiğim dosya konumundan o sembolü kopyalayarak kullanabilirsiniz (genelde kare olarak gözükür)
Bahsettiğin dosyayı generated.zip dosyasında aramam gerekiyorsa font dosyasında default.json ve uniform.json dosyaları var ama açılmıyorlar Winrar arşiv bozuk uyarısı veriyor
Eğer assest dosyasında aramamı istiyorsan da içerisinde default tek var ve içinde duyuru yok

Bahsettiğin dosyayı generated.zip dosyasında aramam gerekiyorsa font dosyasında default.json ve uniform.json dosyaları var ama açılmıyorlar Winrar arşiv bozuk uyarısı veriyor
Eğer assest dosyasında aramamı istiyorsan da içerisinde default tek var ve içinde duyuru yok
generated içinden alman gerekiyor config içerisinden 1 kereliğine korumayı kapatıp bir yere kaydet o kaynak paketi koruması aktif olduğu için göstermez

generated içinden alman gerekiyor config içerisinden 1 kereliğine korumayı kapatıp bir yere kaydet o kaynak paketi koruması aktif olduğu için göstermez
Nasıl kapatabilirim

İtemsadder içinde config.yml'de zip isminde bir kısım var orada protection yazanları false yapman gerekiyor
1690954283210.png

Eyvallah dostum problem çözüldü konu kilit...
Tekrar açmayı unutma o korumayı da çok etkisi olmuyor ama çözmeyi çoğu kişi de bilmiyor yine emeğiniz çalınmasın boşuna en azından küçük bir engel koyuyor itemsadder Kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!