Sadece onu yapmakla kalmadım her yerden güncellemeleri kapadım update checkleri bile.Script le ilgili bir sorun var Samet beyin dediklerini yaptınız mı?
Sadece onu yapmakla kalmadım her yerden güncellemeleri kapadım update checkleri bile.Script le ilgili bir sorun var Samet beyin dediklerini yaptınız mı?
Şuan sadece skylord ve renk pluginini kullanıyorum. Skriptlerde sıkıntı yok ve çalışıyor. Nedense işte şu sebebini tam olarak bulamadığımız hatayı veriyor. @bertek41 ile beraber güncellemeden kaynaklandığını düşünüyoruzda neden konsola hata olarak çıkıyor anlamış değilim. GSON diye birşeyden kaynaklanıyormuş galiba bilmiyorum.Sıkıntı büyük. Plugin çakışmasıda olabilir. Benzer script varmı
Skript i derken jar dosyasınımı? Skriptlerde sıkıntı yok çalışıyor lar hatasız. O kadarını biliyorum. JAR isescripti atabilirmisin
mudlusamoi#5646
Skript i derken jar dosyasınımı? Skriptlerde sıkıntı yok çalışıyor lar hatasız. O kadarını biliyorum. JAR isedev 2.5 yazanın aynısı.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Benim dediğim yöntemi dener misiniz ?Güncelleme ile sıkıntısı var, şu yöntemi deneyin; plugins > Updater > disable: > kısmını true yapın.
Sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir. Tamamen update check kaynaklı bir sorun. Biraz kurcaladım ve check leri falan kapadım.Benim dediğim yöntemi dener misiniz ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!