TheLudoBile#3485
#örnek
command content:
trigger:
set {_content::*} to content of file path "plugins/Skript/config.sk"
broadcast "Look that config:"
loop {_content::*}:
broadcast loop-value
HarunBulbull#8233
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tam olarak istediğin şey mi bilmiyorum ancak bunu deneyebilirsin
Mc tr linkleri engelliyormuş skquerynin character index expressionu
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Dün bir kaç saat araştırma yaptım ve şöyle bir sistem yaparak sorunu çözdüm.ilk defa gördüm bende tam istediğin şey mi bilmiyorum ama
[the] content of %path%Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[the] %path%'s content
Fakat tabiiki en dip plugins dosyasının da olduğu noktaya erişebilirsin yani o txt dosyasını sunucu dosyandaki bi yere koyKod:#örnek command content: trigger: set {_content::*} to content of file path "plugins/Skript/config.sk" broadcast "Look that config:" loop {_content::*}: broadcast loop-value
command /import:
trigger:
set {veri} to text from "https://www.örnek.com"
set {_t::*} to {veri} split at ""
set {harf} to {_t::40}
# 3. Satırda: Linkteki web sayfasa girip herhangi bir yere sağ tıklayınca "sayfa kaynağını görüntüle"
seçeneğine bastığınızda karşınıza çıkan tüm verileri çekmeye yarıyor.
#4. satır "{_t::*}" değerinin {veri} variablesi içindeki herhangi bir karakteri alacağını belirtir.
#5. satır {harf} variablesinin {_t::(sayi)} değerini almasını sağlar.
#{_t::(sayi)} çekilen verideki kaçıncı sayıyı alacaksanız onu almaya yarıyor. Örneğin {_t::40}
verideki 40. harfi almaya yarar.
#Tam olarak hangi addonlarla çalıştığını bilmiyorum bende bir sürü addon olduğundan sorunsuz
çalıştı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!