Skript variablesını placeholderapi yardımıyla deluxemenusda gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheAkio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.036
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheAkio

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36

Discord:

TheAkio#6422

Skriptimde {lapis.%player%} diye bir variable var. Bunu placeholderapi yardımıyla deluxemenusda %skript_{lapis.%player%}% olarak yazdım fakat %player% ın başındaki yüzde işaretini algıladığı için daha player%}% kısmını almadan gösteriyor. Haliyle N/A olarak gözüküyor. %skript_{lapis.player}% olarak denedim fakat yine olmadı. Bilen kişiler yardımcı olabilir mi?

Bunu Dener Misin: %skript_lapis.{player}%

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunu indir ve plugins\PlaceholderAPI\expansions konumuna at daha sonra /papi reload yaz veya sunucuyu yeniden başlat. Bunları yaptıktan sonra placeholders destekleyen bütün eklentilerde %skript_VeriAdi.{player}% yazarak skript verilerini gösterebilirsin. Bazı eklentilerde farklılık gösterebiliyor. Örneğin PlayerListPlus eklentisinde şu şekilde gösteriliyor %skript_VeriAdi.$player% bunun dışında şimdiye kadar gördüğüm diğer eklentilerin hepsinde aynıydı.

Bunu Dener Misin: %skript_lapis.{player}%
Çok teşekkürler oldu ama sonunda 0 yazıyor yani lapis görevi skriptinde kaç lapis kazdığını göstermek istiyorum ama mesela 300 yerine 300.0 yazıyor onu nasıl ayarlayabilirim?

Çok teşekkürler oldu ama sonunda 0 yazıyor yani lapis görevi skriptinde kaç lapis kazdığını göstermek istiyorum ama mesela 300 yerine 300.0 yazıyor onu nasıl ayarlayabilirim?
Skriptte kullandığın variableyle alakalıydı diye hatırlıyorum onu. {lapis.%player%} yerine {lapis::%player%} kullan. {lapis::%player%} bu şekilde yaparsan %skript_lapis::{player}% şeklinde düzenlemen gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam böyle düzeltiliyordu. Ama tüm variableler yeniden işlenecek bir hale gelecek. Kısacası şu ki eski variableleri yenileriyle değişeceksin.

Skriptte kullandığın variableyle alakalıydı diye hatırlıyorum onu. {lapis.%player%} yerine {lapis::%player%} kullan. {lapis::%player%} bu şekilde yaparsan %skript_lapis::{player}% şeklinde düzenlemen gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam böyle düzeltiliyordu. Ama tüm variableler yeniden işlenecek bir hale gelecek. Kısacası şu ki eski variableleri yenileriyle değişeceksin.
Tekrar teşekkür ederim, bir tek görevi almadığında ve aldığında daha hiç kazmamışsa 0 iken N/A çıkma sorunu var ama artık idare edicez mecbur. Konu kilitlenebilir.

Tekrar teşekkür ederim, bir tek görevi almadığında ve aldığında daha hiç kazmamışsa 0 iken N/A çıkma sorunu var ama artık idare edicez mecbur. Konu kilitlenebilir.

O sorunu şu şekilde çözebilirsin.

Kod:
on join:
    if {lapis::%player%} is not set:
        set {lapis::%player%} to 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl