Çözüldü Skript Topluluğu Acizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LifeWienty

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Minecraft
LifeWienty

Discord:

LifeWienty#0051

Skript Topluluğu "Yardım Topluluğu" adı altında kurulmuş ancak "Yeni başlayan insanlarla alay etmek" adı altında devam eden bir topluluk olmuş
Yardım isteyen kişilere dalga geçer gibi bir tavırla ya da egolu bir şekilde alttan alarak cevap veriyorlar bazen ise cevap vermek yerine direk yaptığınız yapacağınız şeylere çamur atıp kendi aralarında vasıfsız şahıslar sizler ile alay geçiyorlar kısa ve öz şekilde:
"AHAHAHAH LOWA bak daha bunu bilmeden buraya gelmiş neyse sallamasyon bişeyler yazayım az dalgamızı geçelim"
Kafasındaki kişiler burada bu şekilde kafalarınca eğleniyorlar. (Dikkat edin bilmediğiniz bir şey olursa hakaret veya tehdit yiyebiliyorsunuz ancak mesajınızı silerseniz sıkıntı yok.)

Normalde konu açmak istemezdim ancak aynı olaylar bir kaç kez yapılınca ve başka insanlara da yapıldığını görünce açmak istedim.
Sevdiğim sadece 2 kişi var onlara da teşekkür ederim düzgün şekilde yardımcı oluyorlar ancak gerisi ektedir
Arkadaş 5.resimde "seni gömerim mömerim bişeyler" diyodu ondan bi alıntı yaptım orada.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    121,8 KB · Görüntüleme: 470
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    125,5 KB · Görüntüleme: 447
  • 3.PNG
    3.PNG
    72,8 KB · Görüntüleme: 437
  • 4.PNG
    4.PNG
    106,4 KB · Görüntüleme: 431
  • 5.PNG
    5.PNG
    97,2 KB · Görüntüleme: 410
  • 6.PNG
    6.PNG
    122,8 KB · Görüntüleme: 457
Skript Topluluğu "Yardım Topluluğu" adı altında kurulmuş ancak "Yeni başlayan insanlarla alay etmek" adı altında devam eden bir topluluk olmuş
Yardım isteyen kişilere dalga geçer gibi bir tavırla ya da egolu bir şekilde alttan alarak cevap veriyorlar bazen ise cevap vermek yerine direk yaptığınız yapacağınız şeylere çamur atıp kendi aralarında vasıfsız şahıslar sizler ile alay geçiyorlar kısa ve öz şekilde:
"AHAHAHAH LOWA bak daha bunu bilmeden buraya gelmiş neyse sallamasyon bişeyler yazayım az dalgamızı geçelim"
Kafasındaki kişiler burada bu şekilde kafalarınca eğleniyorlar. (Dikkat edin bilmediğiniz bir şey olursa hakaret veya tehdit yiyebiliyorsunuz ancak mesajınızı silerseniz sıkıntı yok.)

Normalde konu açmak istemezdim ancak aynı olaylar bir kaç kez yapılınca ve başka insanlara da yapıldığını görünce açmak istedim.
Sevdiğim sadece 2 kişi var onlara da teşekkür ederim düzgün şekilde yardımcı oluyorlar ancak gerisi ektedir
Arkadaş 5.resimde "seni gömerim mömerim bişeyler" diyodu ondan bi alıntı yaptım orada.
PUHAHAH vanilla gui kullananlara niye hakaret etmiş bu herkesin kendi tercihi isteyen tuske yükler isteyen sk-gui niye hakaret yani? cidden yazık gerçi sk topluluğundan ne beklersin ki

ali abiye yakıştıramadım realde karşıma çıkmasın

Topluluk git gide azaldığı için fanatikler ve egoistler dışında kalan yok.

Hayattaki tek vasfım kod yazmak ve internetten salladığım kişinin karşısına çıktığımda bacaklarım birbirine vurmaktan kırılma noktasına gelecek kişiye sanal dünyada istediğim gibi sallarım baba.. Egoizm'i benimsiyorum tartıştığım kişiye verecek cevabım kalmadığında "jqwejqwehqwj" yazar yoluma bakarım BABAA..
KAFASIYLA YAŞAYAN ARKADAŞLARA SELAMLAR HEPİNİZİ SEVİYORUM CANIMIN İÇLERİ..

Sonunda aradığım konuyu buldum. Tanrı seni bana göndermiş olmalı. RIN isimli arkadaşın gönderdiği hakaret içerikli mesajlardan sadece birisini atıyorum.
Ekran Resmi 2022-08-09 22.07.33.png

Muhammed Matrix isimli developeri arkadaşım sanmışlar, bu arkadaş sunucunun botunun barındığı hostinge girmiş, ve tokeni alıp sunucudakilere dm atmış. Ben botu zaten kapatmıştım ve bir dosyanın içine saklamıştım. Hatta olayı ali abiye daha önce anlattım. Sonuç bu, kaç yıllık skript topluluğu 2b2t discord community'e döndü.

Sonunda aradığım konuyu buldum. Tanrı seni bana göndermiş olmalı. RIN isimli arkadaşın gönderdiği hakaret içerikli mesajlardan sadece birisini atıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 207788

Muhammed Matrix isimli developeri arkadaşım sanmışlar, bu arkadaş sunucunun botunun barındığı hostinge girmiş, ve tokeni alıp sunucudakilere dm atmış. Ben botu zaten kapatmıştım ve bir dosyanın içine saklamıştım. Hatta olayı ali abiye daha önce anlattım. Sonuç bu, kaç yıllık skript topluluğu 2b2t discord community'e döndü.
İnsanın emeklerini bilmeden görmeden çamur atmasına ne demeli "Bu sorularla anca Hello World yapıyorsundur zaten" :) bu işleri kimse anne karnında öğrenmedi herkes yapa yapa göre göre öğrendi ne bu egoist saçma sapan tavırlar milletin emeğini küçük düşürmeler anlayamıyorum

Skript topluluğuna tezek atmak bana düşmez. Ben emeklemeyi orda, yürümeyi burda, koşmayı kendi kendime öğrendim. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Düşünsene 4 sene önceki halimin şuanki sktopa düştüğünü. Korkunç değil mi? Keşke gerçekten community 3-4 sene öncesine dönebilse. Şuan orası tezek çukurundan başka birşey değil.

vanilla gui kullananlar beni de engelleyebilir mi?

Hocam isteyen istediğini kullanır adam fazla addon eklemek istemiyor diye hakaret ediliyor niye yani?
Bence de haklısınız, hakaret edilmesini savunmuyorum kesinlikle. Diğer yandan isteyen istediğini tabii ki kullansın fakat belli gerekçelerle durum açıklandıktan sonra hala diretmeye devam eden insanlar olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl