iSizofreyn
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- iSizofreyn
Discord:
iSizofREYN#3153
Merhaba değerli forum üyeleri, bu konuda sizlere skript yazarken sık sık yaşadığım bir sorunu paylaşıcağım. Bazı zamanlar kendi sunucuma skript yazarken iki tırnak işareti koyuyorum (") ve bu işaretin yanına kendiliğinden bir tırnak işareti koyuyor (') buna çok rahatsız oluyorum genelde komut çalıştıran satırlar yazıyorum (execute console command "coins give %player% 256") ve bunun gibi satırlar hata veriyor. Bu aralar SC (Skyblock Coin) sistemi yazıyorum ve 2 eklenti kullanıyorum. SC sistemi'nin çoğunluğunu (SC verme/alma/ayarlama/tabloda gösterme) gibilerini Coins eklentisinden ayarladım. Tek sıkıntı SC kazanmaktı bende edit bölgeleri ekledim ve edit bölgelerini ayarlarken şu skripti yazdım:
on break 48:
add 1 to {yosunlu::%player%}
if {yosunlu::%player%} is 128:
execute console command "tm amessage %player% &6&lx128 &eadet &6&lYosunlu Taş &ebloğu kırıldı ve &a&l256 SC &eye satıldı!"
execute console command "coins give %player% 256"
execute console command "clear %player% 48 128"
set {yosunlu::%player%} to 0
Fazla skript bilgim olmadığı için skript'ten anlayan birine danıştım yazdığım skriptin doğru olduğunu ve neden çalışmadını bilmediğini söyledi. Bende size danışmak zorunda kaldım bu skript'de sorun son satırdaki (set {yosunlu::%player%} to 0) yazısının sonuna tırnak işareti ekliyor ve önceki anlattığım sorun sık sık ortaya çıkıyor. Hatayı anlayan veya yardım edebilecek biri varsa Discord adresim üzerinden bana ulaşabilir, maalesef forumda çok aktif olamıyorum ama olabildikçe aktif olup cevaplarınızı okuyacağım.
İLETİŞİM:
Discord: iSizofREYN#3153
on break 48:
add 1 to {yosunlu::%player%}
if {yosunlu::%player%} is 128:
execute console command "tm amessage %player% &6&lx128 &eadet &6&lYosunlu Taş &ebloğu kırıldı ve &a&l256 SC &eye satıldı!"
execute console command "coins give %player% 256"
execute console command "clear %player% 48 128"
set {yosunlu::%player%} to 0
Fazla skript bilgim olmadığı için skript'ten anlayan birine danıştım yazdığım skriptin doğru olduğunu ve neden çalışmadını bilmediğini söyledi. Bende size danışmak zorunda kaldım bu skript'de sorun son satırdaki (set {yosunlu::%player%} to 0) yazısının sonuna tırnak işareti ekliyor ve önceki anlattığım sorun sık sık ortaya çıkıyor. Hatayı anlayan veya yardım edebilecek biri varsa Discord adresim üzerinden bana ulaşabilir, maalesef forumda çok aktif olamıyorum ama olabildikçe aktif olup cevaplarınızı okuyacağım.
İLETİŞİM:
Discord: iSizofREYN#3153