Skript Paylaşımı SKRIPT | Tamir Skripti (Repair Skripti) | GUİ'li (Menülü) | Bir kısmı için ESSENTIALS gereklidir. | Kolay ama kullanılabilir. | Maksan 1000 GÖRÜNTÜ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehan12321

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
42
TAMİR SKRİPTİ
Essentials'ta böyle bir özelliğin var olduğunun
farkında olduğumu belirtmek isterim.
Sadece kendimi geliştirmek ve aynı zamanda arayan
kişilere yardımcı olmak açısından yazdım ve şimdi de paylaşıyorum.

Kullanım:
/tamir
/tamir el
/tamir herşey
NOT: /tamir ile direk menüye erişebilirsiniz.

Nedir?
- Ücreti ayarlanılabilir şekli ile tamir skriptidir.
- 2 Seçenek mevcuttur, eli tamir etmek ve her şeyi tamir etmek
- Yanlışlıkla tamir edip para kaybetmemek için emin misiniz? kısmı koyulmuştur.

VİDEO (AÇIKLAYICI)

Kanalımı ziyaret ederek videoları incelerseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler.

KOD
Kod:
command /tamiretbymaksan [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is "el":   
            if player's money is greater than or equal to 50000:
                remove 50000 from player's balance
                repair tool
                send "&8[&6&lTamir&8] &aBaşarılı! &eElinizdeki eşya başarıyla tamir edilmiştir." to player           
            else:
                send "&8[&6&lTamir&8] &cHesabınızdaki para &cile bunu karşılamıyorsunuz." to player
        if arg-1 is "herşey":
            if player's money is greater than or equal to 300000:
                remove 300000 from player's balance
                execute player command "repair all"
            else:
                send "&8[&6&lTamir&8] &cHesabınızdaki para &cile bunu karşılamıyorsunuz." to player   
        if arg-1 is not "herşey" or "el":
            execute player command "tamir"
command /tamir [<text>]:
    aliases: /tamirmenüsü, /tamiret
    trigger:
        if arg-1 is not "el" or "herşey":   
            open virtual chest with size 4 named "            &0&nTamir Menüsü" to player
            make gui slot 12 of player with glowing anvil named "&6&lElimdeki eşyayı tamir etmek istiyorum." with lore "||&7Elinizdeki eşyanın tamir edilmesini sağlar.||&7Elinizde hiçbir şey olmasa da para alınır.||&7Tıkladıktan sonra son kararınızı belirtiniz.||||&eTıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.||&eBu işlemin ücreti: &a50.000 TL &eşeklindedir." to run player command "tamir el"
            make gui slot 14 of player with glowing anvil named "&6&lTüm eşyalarımı tamir etmek istiyorum." with lore "||&7Tüm eşyalarınızın tamir edilmesini sağlar.||&7Envanterinizde eşya olmasa da para alınır.||&7Tıkladıktan sonra son kararınızı belirtiniz.||||&eTıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.||&eBu işlemin ücreti: &a300.000 TL &eşeklindedir." to run player command "tamir herşey"
            make gui slot 31 of player with glowing compass named "&6&lMenüye Dön" to run player command "menü"
            make gui slot 4 of player with glowing 384 named "&6&lTamir Sistemi" with lore "&7Sahip: &7Maksan" to nothing
        if arg-1 is "el":
            open virtual chest with size 4 named "            &0&nEmin misiniz?" to player
            make gui slot 12 of player with 159:13 named "&a&lEvet eminim." to close then run player command "tamiretbymaksan el"
            make gui slot 14 of player with 159:14 named "&4&lHayır vazgeçtim." to close
            make gui slot 31 of player with glowing compass named "&6&lGeriye Dön" to run player command "tamir"
            make gui slot 4 of player with glowing anvil named "&6&lEmin misiniz?" with lore "&7Tamir ediliyor..." to nothing
        if arg-1 is "herşey":
            make gui slot 12 of player with 159:13 named "&a&lEvet eminim." to close then run player command "tamiretbymaksan herşey"
            make gui slot 31 of player with glowing compass named "&6&lGeriye Dön" to run player command "tamir"
            make gui slot 4 of player with glowing anvil named "&6&lEmin misiniz?" with lore "&7Tamir ediliyor..." to nothing
on inventory click:
    if inventory name of current inventory of player is "            &0&nTamir Menüsü":
        cancel event
on inventory click:
    if inventory name of current inventory of player is "            &0&nEmin misiniz?":
        cancel event

repair all komudunun da kendi ücreti yok mu? bu yüzden sknın kendisiyle repair all yapmak çok daha iyi olurdu, bir de şu eminmisinizi 3 tane yapmak yerine function kullanabilirsin, satır azaltması amaçlı. bunun dışında güzel, ama ben asıl video tanıtımlarını seviyorum :D

repair all komudunun da kendi ücreti yok mu? bu yüzden sknın kendisiyle repair all yapmak çok daha iyi olurdu, bir de şu eminmisinizi 3 tane yapmak yerine function kullanabilirsin, satır azaltması amaçlı. bunun dışında güzel, ama ben asıl video tanıtımlarını seviyorum :D
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Biraz acemi olduğumu söylemekten çekinmiyorum. Bilgi birikimim ile yapabileceğim en iyi kodu hazırlamaya çalıştım. Daha iyisi için uğraşıp geliştirmeye çalışacağım. Yapıcı yorumun için tekrardan çok teşekkürler. Umarım videoları beğenmişsindir.

Uğraşılmış bir skripte benziyor ellerine sağlık.​

Uğraşılmış bir skripte benziyor ellerine sağlık.​
Yorumun için teşekkür ederim.
Aslında aşırı gelişmiş olduğunu söylemek mümkün değil. Geliştirmek için çalışıyorum.
Sadece birilerinin işini göreceğini düşündüm.​

Daha 1 2 hafta önce tamir skripti arıyorum sonra birtane bulmuştum ama bu gerçekten daha güzel duruyor ellerine sağlık efsane olmuş kullanıcağım

Daha 1 2 hafta önce tamir skripti arıyorum sonra birtane bulmuştum ama bu gerçekten daha güzel duruyor ellerine sağlık efsane olmuş kullanıcağım
Yorumun için teşekkürler.
Beğendiysen ben de mutlu oldum. Videoyu da incelersin umarım. ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yakında bir üst sürüm yüklenecektir. Konuyu inceleyenlere duyurulur.

Son düzenleme:
tamir etme konusunda farklı bir plugin kullanıyorum ama plugin kullanmasam bu skripti kullanırdım başarılar dilerim

Belki de forum içerisinde paylaşılan en iyi tamir sistemidir ki şahsen çok beğendim. Ayrıca geliştirilebilir olması da beni sevindiren taraf oldu ;)

Bu aralar bu tarz skriptler çok meşhur oldu. Elinize sağlık.

TAMİR SKRİPTİ
Essentials'ta böyle bir özelliğin var olduğunun
farkında olduğumu belirtmek isterim.
Sadece kendimi geliştirmek ve aynı zamanda arayan
kişilere yardımcı olmak açısından yazdım ve şimdi de paylaşıyorum.

Kullanım:
/tamir
/tamir el
/tamir herşey
NOT: /tamir ile direk menüye erişebilirsiniz.

Nedir?
- Ücreti ayarlanılabilir şekli ile tamir skriptidir.
- 2 Seçenek mevcuttur, eli tamir etmek ve her şeyi tamir etmek
- Yanlışlıkla tamir edip para kaybetmemek için emin misiniz? kısmı koyulmuştur.

VİDEO (AÇIKLAYICI)

Kanalımı ziyaret ederek videoları incelerseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler.

KOD
Kod:
command /tamiretbymaksan [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is "el":  
            if player's money is greater than or equal to 50000:
                remove 50000 from player's balance
                repair tool
                send "&8[&6&lTamir&8] &aBaşarılı! &eElinizdeki eşya başarıyla tamir edilmiştir." to player          
            else:
        if arg-1 is "herşey":
            if player's money is greater than or equal to 300000:
                remove 300000 from player's balance
                execute player command "repair all"
            else:
        if arg-1 is not "herşey" or "el":
            execute player command "tamir"
command /tamir [<text>]:
    aliases: /tamirmenüsü, /tamiret
    trigger:
        if arg-1 is not "el" or "herşey":  
            open virtual chest with size 4 named "            &0&nTamir Menüsü" to player
            make gui slot 12 of player with glowing anvil named "&6&lElimdeki eşyayı tamir etmek istiyorum." with lore "||&7Elinizdeki eşyanın tamir edilmesini sağlar.||&7Elinizde hiçbir şey olmasa da para alınır.||&7Tıkladıktan sonra son kararınızı belirtiniz.||||&eTıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.||&eBu işlemin ücreti: &a50.000 TL &eşeklindedir." to run player command "tamir el"
            make gui slot 14 of player with glowing anvil named "&6&lTüm eşyalarımı tamir etmek istiyorum." with lore "||&7Tüm eşyalarınızın tamir edilmesini sağlar.||&7Envanterinizde eşya olmasa da para alınır.||&7Tıkladıktan sonra son kararınızı belirtiniz.||||&eTıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.||&eBu işlemin ücreti: &a300.000 TL &eşeklindedir." to run player command "tamir herşey"
            make gui slot 31 of player with glowing compass named "&6&lMenüye Dön" to run player command "menü"
            make gui slot 4 of player with glowing 384 named "&6&lTamir Sistemi" with lore "&7Sahip: &7Maksan" to nothing
        if arg-1 is "el":
            make gui slot 12 of player with 159:13 named "&a&lEvet eminim." to close then run player command "tamiretbymaksan el"
        if arg-1 is "herşey":
            make gui slot 12 of player with 159:13 named "&a&lEvet eminim." to close then run player command "tamiretbymaksan herşey"
on inventory click:
    if inventory name of current inventory of player is "            &0&nTamir Menüsü":
        cancel event
on inventory click:
    if inventory name of current inventory of player is "            &0&nEmin misiniz?":
        cancel event

Eline sağlık forumda çok tamir skripti istiyorlardı vallaha :D

Essentials'ı at bir köşeye ve docs kullan. skript hub sitesinde docs var. Oradan istediğini aratıp bulabilirsin. repair'dir, para vermedir skript'in kendisinden kullan onları.

üzerinde düşünülüpte uğraşılmış bir skript olduğu belli oluyor eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl