Çözüldü Skript reload çekince gelen hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HuseyinDMR

❤️
Elmaslar
12
Minecraft
HuseyinOynarsa

Discord:

! Star Butterfly#0666

Sunucumda skript eklentisini kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu sunucuyu kapattım açtım daha sonra skriptlerin çalışmadığını fark ettim /adakit fln denedim bilinmeyen komut yazıyordu /skript reload all çektim sürekli aynı hata. basit bir skript yazıyorum örneğin:

Kod:
on command "/skript:adakit":
    cancel event
bunu yapınca yenile diyorum yeniliyor tüm skriptlerimi tek tek denedim hepsinde hata var. Şimdi hepsini tek tek yazmaya kalkmak aptallık.. Bunun bir çözümü var mı?

Hata:
Screenshot_3.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ek: Sorunu çözdüm. Sorun vixio plugininden kaynaklıymış. Fakat neden?

Son düzenleme:
Merhaba.

Büyük olasılıkla skript sürümünüzden kaynaklanıyor. Skript dev36 indirirseniz sorununuz çözülecektir diye umuyorum. Size attığım linke girip alta inin. Orada skript.jar var onu indiriniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba.

Büyük olasılıkla skript sürümünüzden kaynaklanıyor. Skript dev36 indirirseniz sorununuz çözülecektir diye umuyorum. Size attığım linke girip alta inin. Orada skript.jar var onu indiriniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şimdide yenilendi diyip komut çalışmıyor

bu aliases dosyasıyla alakalı intte ararsanız sk sürümünüz çiin aliases dosyası dye ing bulursunuz tanumu

bu aliases dosyasıyla alakalı intte ararsanız sk sürümünüz çiin aliases dosyası dye ing bulursunuz tanumu
adım adım anlatabilirmisiniz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

konu kilit

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl