Çözüldü Skript reload all yaptımda hata alıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DRAGON1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 938
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DRAGON1905

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4

Discord:

BerkayKBL#0252

/skript reload all yaptupımda şuanlık 6 tane hata alıyorum. Önceden 15 tabe falan vardı onların düzelttim sadece bu 6 hata kaldı nokur yardım.
Possible name conflict of variables {s::spawners::%arg-2%} and {s::spawners::*} (there might be more conflicts). (ItemSpawner.sk, line 199: if "%arg-2%" is "%{s::spawners::%arg-2%}%":')

Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (MechanicMachines.sk, line 1045: if {newcz1} is set:')

'download file from "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/latestversion.yml"' is not a boolean (yes/no) (MechanicMachines.sk, line 204: download file from "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/latestversion.yml"')

'download file from "
{latestversion}%.yml" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/newscz.yml"' is not a boolean (yes/no) (MechanicMachines.sk, line 1036: download file from "
{latestversion}%.yml" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/newscz.yml"')

'download file from "
{latestversion}%.yml" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/newsen.yml"' is not a boolean (yes/no) (MechanicMachines.sk, line 1074: download file from "
{latestversion}%.yml" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/newsen.yml"')

'download file from "
{latestversion}%.yml" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/newsen.yml"' is not a boolean (yes/no) (MechanicMachines.sk, line 1074: download file from "
{latestversion}%.yml" to file "plugins/Mechanic Machines/updates/newsen.yml"')

'{utavuksayi} = 1' is not an entry (like 'name : value') (Ucantavuk.sk, line 5: {utavuksayi} = 1')

Use 'attacker' and/or 'victim' in damage events (vortexjump.sk, line 59: if {vortexjump.%player%} >= 1:')

'{utavukcan} = 0.1' is not an entry (like 'name : value') (Ucantavuk.sk, line 4: {utavukcan} = 0.1')

Nolur yardımcı olun.

Lütfen konunuza hata aldığınız skript ya da skriptleri ekleyin. Bir de -/sk reload all yazdığınızda oyunda çıkan hataların ekran görüntüsünü paylaşın.

Bu iki skriptten şüoheleniyorum. Çğnki orda isimleri var. Ayrıca ss ler .
Screenshot_2018-06-06-14-14-35.png
Screenshot_2018-06-06-14-14-39.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen konunuza hata aldığınız skript ya da skriptleri ekleyin. Bir de -/sk reload all yazdığınızda oyunda çıkan hataların ekran görüntüsünü paylaşın.
Attığım gibimi olsun

Ekli dosyalar

büyük ihtimal belirtilen dosyalarının bulanmamasından kaynaklanan bi sorun çünkü skriptini açtığımda nerdeyse tamamı dosya konumuyla alakalı dikkatlı bakarsan hatanı bulcağını umuyorum.
yorumun için tesekkurler. 2 hatayi cikartan skripti sildim daha guncelini kuracagim. diger hatayida cozdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl