Çözüldü Skript plugininde verilen eşyanın ismini değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MCDemirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.804
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MCDemirel

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
merhaba arakdaşlar serverimde lapis kazdımmı çeşitli esyarın verilmesini istiyorum elvas demir v.b onları tamamladım birde eşyaları yükseltmek için bir sistem kurdum bunun için nether yıldızını kullanmak istiyorum bunun ismini Yükseltme esyası olarak değiştirmek istiyorum ve açıklamasınıda Bu item eşyalarınızı yükseltmek için kullanabilirsin tarzında birşey yapmak istiyorum dosyalardan birçok kod yazdım ama yükseltme eşyası verildi diyor ama envantere birşey gelmiyor ama elbas demir gibi şeyler sıkıntısız geliyor
bana yukarıda anlattığım gibi bir kod yazarmısınız arkadaşlar şimdiden Teşekkür Ediyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu kullanırsa renkli yaparsın diger bir sorun ise lapisten belli bir item cıkmasımı tam anlıyamadım kb

itemi alırken give isim nether_block name:Esya_Yükseltici lord:Bu eşya ile itemlerinizi yükseltebilirsiniz yazıyorum ve geliyor renleride ayarlanabiliyor fakat script den ayarlıyorum aynısını yükseltme esyası verildi yazıyor ama gelmiyor en fazla yapabildiğim nether yıldızı sade olarak alıyorum bunu istemiyorum.
bunda sadece nether yıldızı veriyor çalışıyor
Kod:
on break lapis lazuli ore:
    chance of 1%
    send "&8&l» &7Lapis kazarken 1 &fYukseltme Esyasi &7buldun!" to player
    give 1 399 to player
fakat bunda verildi yazıyor ama birşey gelmiyor.

Kod:
on break lapis lazuli ore:
    chance of 1%
    send "&8&l» &7Lapis kazarken 1 &fYukseltme Esyasi &7buldun!" to player
    give 1 399 name:Yukseltme_Esyasi lord:Bu esya ile itemlerinizi yukseltebilirsiniz to player
aynı şekilde renk kodlarınıda ekleyince çalışmıyor.[DOUBLEPOST=1463085953,1463062585][/DOUBLEPOST]yardım edecek birileri yokmu

item olarak ne eklemek istiyorsun hocam biraz açık olsaydın keşke bu arada konunu lütfen skript bölmünde aç :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl