Çözüldü Skript plugininde bir komuta sınır getirme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ederim çalıştı yalnız bir sorum daha olacak daha önceden 43 tane alanlar var onlardan geri 23 tane inek nasıl alabilirim 20 tane kalsın.
Ana, aklıma bile gelmedi o. Doğru söylüyorsun, ne kadar da şapşalım. İyi hatırlattın kral.
Teşekkür ederim çalıştı yalnız bir sorum daha olacak daha önceden 43 tane alanlar var onlardan geri 23 tane inek nasıl alabilirim 20 tane kalsın.
Arkadaşın dediği gibi düzelteyim mi skripti?

Kod:
every minutes:
    loop all players:
        if {inek.%loop-player%} is greater than 20:
            set {inek.%loop-player%} to 20
Bunu ekle skripte fakat offline oyuncuları etkileyeceğinden emin değilim ve bunu ekledikten 5 dk sonra bu kodu skriptten kaldır.Her dakika oyuncuların verisini toplayacak ve 20'nin üzerindeki inekleri 20 ye getirecek yani lag yapar.

Ana, aklıma bile gelmedi o. Doğru söylüyorsun, ne kadar da şapşalım. İyi hatırlattın kral.

Arkadaşın dediği gibi düzelteyim mi skripti?
Yapabilirsen iyi olur reis :D +20 ineği olanların hepsini 20 ye indirmek istiyorum.

Kod:
every minutes:
    loop all players:
Bunu ekle skripte fakat offline oyuncuları etkileyeceğinden emin değilim ve bunu ekledikten 5 dk sonra bu kodu skriptten kaldır.Her dakika oyuncuların verisini toplayacak ve 20'nin üzerindeki inekleri 20 ye getirecek yani lag yapar.
Anladım fakat bunlar dicek sonra be o kadar para vredim 30 inek daha almıştım onları ne yapıcaz. Hadi birine verdim 30 inek parasını geri diğerleri dicek bende 24 tane bende 37 tane vardı işim zor :D Var mı bi tavsiyeniz.

Yapabilirsen iyi olur reis :D +20 ineği olanların hepsini 20 ye indirmek istiyorum.
Ben şimdi bi üyenin ekleme, çıkartma, silme ve herkesin inek, tavuk, koyun veya hepsini silme skriptini yazıyorum.

Kod:
every minutes:
    loop all players:
Mantıklı. Bunu alayım, lazım olabilir. Teşekkür ederim.

Skriptin sildiği inek sayısını kayıt altında tutması gerekiyor onun için yani 30 ineği olandan 10 tane sildiğini kayıt altında tutmalı biraz düşündüm ama o konu beni aşar o yüzden ya event ya linç.

Skriptin sildiği inek sayısını kayıt altında tutması gerekiyor onun için yani 30 ineği olandan 10 tane sildiğini kayıt altında tutmalı biraz düşündüm ama o konu beni aşar o yüzden ya event ya linç.
Olabilir. :D

Eyvah, eyvah :D İsminiz bana tanıdık geliyor daha önce sunucumda oynadınız mı?

@Cylex ve @DwordGG yardımlarınız için teşekkür ederim sabah mutlu uyanmak dileğiyle hoşçakalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl