Çözüldü Skript plugini hata (aternos)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reh1ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.160
  • Etiketler Etiketler
    skript
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reh1ne

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Sufletullll

Discord:

lunx#0777

Skript pluginini 1.17.1 Spigot/Bukkit'te kuruyorum ve an internal vb. veya /skript help
hatalarını alıyorum çözümleri nedir yardımcı olursanız minecraft premium verebilirim elimde var ve gerçekten ihtiyacım var

Dostum sanırım sürüm desteklemiyor ancak tvasiyem atrernos da skript deneme çünkü diğer pluginleri yüklemek zorunda kaldığın için sorun çekiyorsun, aternos da olan pluginlerin bazıları eski ve bazı pluginler olmadığı için skriptte sorun çıkıyor.

Skript pluginini 1.17.1 Spigot/Bukkit'te kuruyorum ve an internal vb. veya /skript help
hatalarını alıyorum çözümleri nedir yardımcı olursanız minecraft premium verebilirim elimde var ve gerçekten ihtiyacım var
Aternos'tan açacağın sunucuda kaliteli olarak oyun oynanabileceğini pek sanmam fakat sorun Aternos'taki Skript eklentisinin 1.17 sürümüne güncellenmiş olmamasıdır çok yüksek ihtimalle.

malesefki aternostaki skript eklentisi github release lerini dahil etmiyor yani indirdiğin skript 1.7 ve daha eski sürümler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl