Çözüldü Skript plugini çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SametTR_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 738
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SametTR_06

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6

Discord:

SametTR_06#5500

Öncelikle Selamun aleyküm
/sk reload all yazdığımda böyle hata veriyor yardım olurmusunuz?

2019-07-06_23-37-33-png.78265

Ekli dosyalar

• 2019-07-06_23.37.33.png
    2019-07-06_23.37.33.png
    118,2 KB · Görüntüleme: 214

Sunucuyu kapatmadan reload vs. çektiyseniz eklenti hata vermiş olabilir. Sunucuyu tamamen kapatın. Skript'in yedeğini alın. Skript'i Spigot üzerinden tekrar indirin. Daha sonra sunucunuz içerisinde var olan Skript klasörlerini yükleyin. Bu olaylardan sonra sunucunuzu tekrardan başlatın.

Bildiğim kadarıyla skriptlerinizde hata olabilir.

/ver /ver skript yazıp SS atar mısınız ? + Olarak skriptlerinizi yedekleyin ve silip deneyin.

Skripti configle beraber silip baştan kur ancak scripts dosyalarını yedeklemeyi unutma.Bu arada skript plugininin sürümüne uygun addonları kur.

Skriptlerini bir kenara al skript klasörünü komple sil sunucuyu yeniden başlat sıfırdan yüklesin tekrar dene sunucunda 2 tane skript.jar olmadığına emin ol sonra boş haliyle /sk reload all çek hata çıkmazsa sorun sandığım şeyden çıkarsa yaz bakalım tekrardan

Skriptlerini bir kenara al skript klasörünü komple sil sunucuyu yeniden başlat sıfırdan yüklesin tekrar dene sunucunda 2 tane skript.jar olmadığına emin ol sonra boş haliyle /sk reload all çek hata çıkmazsa sorun sandığım şeyden çıkarsa yaz bakalım tekrardan

Sorunu vault pluginini güncelleyerek çözdüm fakat bu kez /sk reload all yazınca sunucudan atıyor tekrar giriyorum

Sorunu vault pluginini güncelleyerek çözdüm fakat bu kez /sk reload all yazınca sunucudan atıyor tekrar giriyorum
Bunun nedeni ise kullandığın skript çok fazla komut var veya çok fazla skript kullanıyorsun atması zaten gayet normal bütün komutları bir anda sunucu kullanmaya başlıyor

Bunun nedeni ise kullandığın skript çok fazla komut var veya çok fazla skript kullanıyorsun atması zaten gayet normal bütün komutları bir anda sunucu kullanmaya başlıyor
Bunun sebebi. Bir veriablesin java sınırını aşıp geçmesidir. :P Vault güncelleyince düzelebilir.

Sunucun 1.8x - 1.12x ise dev36 tavsiye ederim. Detaylı bir bilgi için ise @Fhalinkz ' in açmış olduğu konuya şurdan gidebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl