Çözüldü Skript plugini çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TechCraft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
Boyeez_

Discord:

Boyeez|#8723

Arkadaşlar 1.8.8 kullanıyordum bazı pluginler 1.8 yetmeyince hemde artık 1.8 geride kaldığı için 1.12.2 geçmeye karar verdim sunucu spigotunu değiştirdim
skriptler çalışmamaya başladı bilinmeyen komut diyor pl yaptığımda skript plugini çalışıyor gözüküyor dosya adıyla örn: sk reload deneme yaptığımdada hata yok ama komut kullanamıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan download latest file tıklayarak yenisinide indirdim skript dışındaki komutlar çalışıyor örn: deluxe menus komutları

@Deichor Assets kısmından skript.jar tıklayarak indirdim ama hala çalışmıyor :( 1.12 yapınca neden bozuldu anlamıyorum jar atıyorum sw başlatıyorum klasör oluşuyor ama içine birşey yazsamda çalışmıyor

@Deichor Assets kısmından skript.jar tıklayarak indirdim ama hala çalışmıyor :( 1.12 yapınca neden bozuldu anlamıyorum jar atıyorum sw başlatıyorum klasör oluşuyor ama içine birşey yazsamda çalışmıyor
Öncelikle okumaktan üşenme, muhtemelen son sürüm yükledin ve son sürüm 1.12 destekli değil. Zaten kocaman bir şekilde yazmışlar. Okuma tembelliğin için sana uygun sürümü şöyle öneriyim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@Deichor Olmadı kanka yardımın için teşekkürler başka çözüm yolu varsa sevinirim
Skript sürüm 2.5
SkQuery 4.1.5
Skript-yaml 1.4
Tuske 1.8.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl