EMEKTAR
orcununal#5644
Bu ne ıse yarıyacak ?@ImperialSwag arkadaşımızın yaptığı eklentiyeDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
EMEKTAR
orcununal#5644
o to all players deilmiydi to all players diyorsanız oda çalışmıyor ama deneyecegm dedıgınızı[DOUBLEPOST=1514907394,1514907203][/DOUBLEPOST]broadcast "mesaj"
yerine
send "mesaj" to players
yapmayı dener misin ?
Skriptte hata yok ama kodu /selam yaptım yazınca mesaj yerıne An internal error diyorbroadcast "mesaj"
yerine
send "mesaj" to players
yapmayı dener misin ?
orcununal#5644
Çalışmıyor her şeyi denedımsend " " to all players olarak denermisin?
orcununal#5644
Araştırma yaptm 1.9 da skript in bazi şeylerini algılamıyor :(Skript plugininizi Güncelleyin Sorununuz Düzelir. bütün herşey çalışıyor fakat skript pluginini güncelleyin.
Uniquiex
Hayır dostum skript plugini bukkit de güncel paylaşılmıyor internetten 1.9 sürümüne uygun olanı bulursan sorunun çözülür.Araştırma yaptm 1.9 da skript in bazi şeylerini algılamıyor :(
orcununal#5644
Evet onu denemıştım ve smdi tekrar denedım ama an internal error diyor :(Hayır dostum skript plugini bukkit de güncel paylaşılmıyor internetten 1.9 sürümüne uygun olanı bulursan sorunun çözülür.
Buyur 1.9 Sürümü :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!