⇤⇥
➥ Sunucu Bilgileri
Sunucumuz BadAssNW olmak üzere açılacaktır ve sunucumuz skyblock açılacak ve bunun için adam akllı pluginer skripter artık ne gerekiyorsa arıyoruz oturupda başvuru yapcak kişiler hazır paketim var diye gelmesinler herşeyi baştan yazıp kodlyacaklar ve yenlikçi olacaklar diğer sunuculardan farklı olan şeyleri düşünüp yapacaklar örneğin aa bak şu tarz birşey yok diğer sunuclarda diyip kodlayacak diğer sunculardan çalma çırpma yapmyacaklar ve tüm pluginler bizim adımıza olacak ve tabikide belirli bir ücret vereceğiz makul şekilde aşağıdaki mail den ulaşsınlar bize. yada yorumlara yazın orayada bakıyorum
➥ İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
E-mail:[email protected]
adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)
Örnek çalışmaları;
➥ Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Pluginer
➸ Skripter
➸ vs..
➥ Sunucu Bilgileri
Sunucumuz BadAssNW olmak üzere açılacaktır ve sunucumuz skyblock açılacak ve bunun için adam akllı pluginer skripter artık ne gerekiyorsa arıyoruz oturupda başvuru yapcak kişiler hazır paketim var diye gelmesinler herşeyi baştan yazıp kodlyacaklar ve yenlikçi olacaklar diğer sunuculardan farklı olan şeyleri düşünüp yapacaklar örneğin aa bak şu tarz birşey yok diğer sunuclarda diyip kodlayacak diğer sunculardan çalma çırpma yapmyacaklar ve tüm pluginler bizim adımıza olacak ve tabikide belirli bir ücret vereceğiz makul şekilde aşağıdaki mail den ulaşsınlar bize. yada yorumlara yazın orayada bakıyorum
➥ İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
E-mail:[email protected]
adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)
Örnek çalışmaları;
➥ Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Pluginer