Çözüldü Skript plugin cmd sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OnaycanKran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.873
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnaycanKran

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
nj0V9l.jpg
[/url][/IMG]

Eger resim gozukmuyorsa

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Error olan kisimlar sizce bana sikinti cikartabilirmi veya sunucumda lag yapabilir mi ? Lutfen mobilden resim yukleyebilmemiz icinde foruma bir olanak saglayin biraz ugrastim.
----------------------------------
LENOVO Vibe'ten Bu Mesajı Gönderiyor.​

Skript eklentisini guncellemen gerekli bende alıyodum bu hatayı guncelleyince gitti . Bu arada bu hata varken yazdıgın skript ler çalışmıyo .

Selam Dostum, Kullandıgınız paket'e uygun sürüm Olmadıgını gördüm ve ERROR yazısı demek oluyorki -
Ya Plugin paketi sorun çıkartıcak veyada skriptler çalışmayacak.

Selam Dostum, Kullandıgınız paket'e uygun sürüm Olmadıgını gördüm ve ERROR yazısı demek oluyorki -
Ya Plugin paketi sorun çıkartıcak veyada skriptler çalışmayacak.
Skript eklentisini guncellemen gerekli bende alıyodum bu hatayı guncelleyince gitti . Bu arada bu hata varken yazdıgın skript ler çalışmıyo .
Hata Falan Yok Skript Plugini Böyle, Eğer Skript Plugininin İçindeki Update Yerini False Yaparsan Bu Hata Gibi Görünen Şeyi Almazsınız Dostum.İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir.

Saolun Deneyeceğim.!
[DOUBLEPOST=1485295254,1485295197][/DOUBLEPOST]
Skript Plugini Zaten 2.1.2 sürümü son sürümdür.
Bunun üstü yok diye biliyorum.!

Bu arada askyblock pluginin yeni sürümü çıkmış dostum güncelle istersen.

Güncellediğim zaman nedense bir sorunla karşılaşıyorum diye hatırlıyorum yaşadığım için güncellemedim is isgo gibi kodlar çalışmadı diye biliyorum sanırım

Kendi Sunucunuzda Son Sürüm Sorunsuz Çalışıyor İse Paylaşırmısınız ?

Pluginer Lazımsa Ulas Altına Skypeni Yaz

Pluginer lazim ama plugini editliyen degil bastan sona kadar kodlama ile eclipse kullanabilen bir pluginer lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl