Çözüldü Skript placeholder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GHOST_KING
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GHOST_KING

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
GHOST_KING

Discord:

! ÆSIR#0001

placeholder destekli skript yazmak istiyorum fakat placeholder ekleyemedim bir türlü nasıl ekleyebilirim herhangi bir fikri olan var mı?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buradaki expansionu indirip placeholder dosyasına attıktan sonra "/papi reload" çek. Daha sonrasında skript üzerinde kullandığın veriyi %skript_<variablenamewithoutbrackets>% ile başka eklentiler üzerinde kullanabilirsin.

Deneyeceğim teşekkürler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buradaki expansionu indirip placeholder dosyasına attıktan sonra "/papi reload" çek. Daha sonrasında skript üzerinde kullandığın veriyi %skript_<variablenamewithoutbrackets>% ile başka eklentiler üzerinde kullanabilirsin.
Aynı sorun bendede var fakat inirdim reload çektim bu hatayı alıyorum skript is attempting to register placeholders via a PlaceholderHook class which is no longer supported! nasıl düzeltebilirim ?

Aynı sorun bendede var fakat inirdim reload çektim bu hatayı alıyorum skript is attempting to register placeholders via a PlaceholderHook class which is no longer supported! nasıl düzeltebilirim ?
Eğer Variableniz GÖzükmüyorsa Ynei Bir Sürüm PlaceholderAPI Yüklemişsiniz. Lütfen 2.9.2 Sürümünü indirip Deneyiniz

PlaceholderAPI 2.9.2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl