Bulundu Skript PlaceHolder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dimitris831
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.070
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitris831

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
43
Minecraft
dimitris831
Facebook
ichbindimitris
X
dimitrisabiniz

Discord:

dimitris831#0001

Merhaba arkadaşlar, bir SkyBlock - KitPvP sunucusu tasarlıyorum ve sizden isteğim Skript’te placeholder’ları kullanabilmek.

Bunun işe yarayabilen hâlini istiyorum sizden, ben yaptığımda bu hatayı alıyorum:
1583350315425.png

Kod:
Kod:
on chat:
    if player is in "Baslangic":
        cancel event
        send "&7[&a%fabledskyblock_island_level%&7] &9%player's displayname%&r: %message%" to players
        stop
    if player is in "KitPvP":
        cancel event
        send "&7[&a%statistic_player_kills%&7] &7%player's displayname%&r: %message%" to players
        stop

PlaceholderAPI 'yı indirip ilişkili olan pluginlerle (örnek: /papi ecloud ASkyBlock) yazıp öyle deneyiniz.

Statistic için
Kod:
papi ecloud download statistics veya statistic

Papi reload

FabledSkyBlock'u bilmiyorum.

PlaceholderAPI 'yı indirip ilişkili olan pluginlerle (örnek: /papi ecloud ASkyBlock) yazıp öyle deneyiniz.

Statistic için
Kod:
papi ecloud download statistics veya statistic

Papi reload

FabledSkyBlock'u bilmiyorum.

İngiliz bir Skript sunucusunda sorunumu bildirdim ve salisesinde yardımda bulundular, sorun şu kodla çözüldü:

Kod:
on chat:
        set chat format to "&7[&a%fabledskyblock_island_level%&7] &9%player's displayname%&r: %message%"
        set chat format to "&7[&a%statistic_player_kills%&7] &7%player's displayname%&r: %message%"

İngiliz bir Skript sunucusunda sorunumu bildirdim ve salisesinde yardımda bulundular, sorun şu kodla çözüldü:

Kod:
on chat:
        set chat format to "&7[&a%fabledskyblock_island_level%&7] &9%player's displayname%&r: %message%"
        set chat format to "&7[&a%statistic_player_kills%&7] &7%player's displayname%&r: %message%"
Afferin onlara, ne diyeyim.

Ersatz addonunu kullanabilirsin.

Neden EssentialsChat kullanmıyorsun? Direk hazır işte. Mis gibi eklenti.

Neden EssentialsChat kullanmıyorsun? Direk hazır işte. Mis gibi eklenti.

EssentialsChat dünyalar arası sohbeti bozuyor ve ayrıca dünyaya özel sohbet de işlemiyor. Ayrıca sorunumu kendi başıma çözdüm.

Peki o halde. Çözüldüyse arşivlenebilir sanırsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl