Bulundu Skript oyuncunun sağ arka çapraz ve sol arka çapraz konumunu alma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingProtection

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

vacentiastudios

Merhabalar bir skript üzerinde çalışıyorum ve bitirdikten sonra ücretsiz bir şekilde yayınlamayı düşünüyorum ancak bir konuda yardıma ihtiyacım var. Skript kullanarak oyuncun baktı konumun arkasında 1 blok uzaklındaki sağ arka ve sol arka çaprazının konumunu nazıl aalbilirim şimdiden teşşekür ederim iyi forumlar :)

Skript cok zor o yuzden java nms le yazdim skripte donusturur biri belki

Java:
//XRot = pitch, YRot = yaw, Math#cos Math#sin kosinus ve sinus almaya yariyor
        double d = Math.cos(player.getXRot());
        Vec3 oyuncununVektoru = new Vec3(d * Math.cos(player.getYRot()), 0, d * Math.sin(-player.getYRot())).normalize();// y degerine ihtiyac yok direkt oyuncunun y sini alicaz cunku

Vec3 solVektoru = new Vec3(-oyuncununVektoru.z, 0, oyuncununVektoru.x);
        Vec3 sagVektoru = new Vec3(oyuncununVektoru.z, 0, -oyuncununVektoru.x);
        Vec3 arkaVektoru = oyuncununVektoru.multiply(-1, -1, -1);

Vec3 oyuncununPozisyonu = player.position();
        Vec3 solArkaCapraz = new Vec3(oyuncununPozisyonu.x + solVektoru.x + arkaVektoru.x, oyuncununPozisyonu.y, oyuncununPozisyonu.z + solVektoru.z + arkaVektoru.z);
        Vec3 sagArkaCapraz = new Vec3(oyuncununPozisyonu.x + sagVektoru.x + arkaVektoru.x, oyuncununPozisyonu.y, oyuncununPozisyonu.z + sagVektoru.z + arkaVektoru.z);

Skript cok zor o yuzden java nms le yazdim skripte donusturur biri belki

Java:
//XRot = pitch, YRot = yaw, Math#cos Math#sin kosinus ve sinus almaya yariyor
        double d = Math.cos(player.getXRot());
        Vec3 oyuncununVektoru = new Vec3(d * Math.cos(player.getYRot()), 0, d * Math.sin(-player.getYRot())).normalize();// y degerine ihtiyac yok direkt oyuncunun y sini alicaz cunku

Vec3 solVektoru = new Vec3(-oyuncununVektoru.z, 0, oyuncununVektoru.x);
        Vec3 sagVektoru = new Vec3(oyuncununVektoru.z, 0, -oyuncununVektoru.x);
        Vec3 arkaVektoru = oyuncununVektoru.multiply(-1, -1, -1);

Vec3 oyuncununPozisyonu = player.position();
        Vec3 solArkaCapraz = new Vec3(oyuncununPozisyonu.x + solVektoru.x + arkaVektoru.x, oyuncununPozisyonu.y, oyuncununPozisyonu.z + solVektoru.z + arkaVektoru.z);
        Vec3 sagArkaCapraz = new Vec3(oyuncununPozisyonu.x + sagVektoru.x + arkaVektoru.x, oyuncununPozisyonu.y, oyuncununPozisyonu.z + sagVektoru.z + arkaVektoru.z);
[/S
Yinede uğraşmışsın Teşşekür ederim. Bu kodu Skript'e çevirebilicek varmıdır ?
Yinede uğraşmışsın Teşşekür ederim. Bu kodu skript'e çevirebilicek varmıdır ?

skriptle %90 daha basit yolu vardir aslinda arastirsan bulabilmen olasi kolay gelsin
Bir kaç saatimi verdim biraz araştırdım ancak sadece oyuncunun baktı konumu 1 blok arkasını almayı buldum

Kod:
set {_loc} to location -1 in front of player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl