Bulundu Skript NPC İstek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xxZeusManxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 945

xxZeusManxx

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Merhabalar Yeni Yazdığım skript te ben örnek /otokurulum yazınca npc gelcek yanıma bunu nasıl yapabilirim bu tarz hiç bir kod yazmadığı için bilgim yok?

Merhabalar Yeni Yazdığım skript te ben örnek /otokurulum yazınca npc gelcek yanıma bunu nasıl yapabilirim bu tarz hiç bir kod yazmadığı için bilgim yok?
İsteğinizi biraz daha açıklayıcı yazar mısınız hocam :)

Bir pluginin içinden mi bahsediyorsunuz ?

Kod:
command /otokurulum:
    permission: op
    trigger:
        execute console command "/npc create isim --at 1112:29:-834:world" # --at dan sonrasında kordinatını belirleyebilirsin.
        execute console command "/npc cmdadd komut" # istersen burada npc ye komut ekleyebilirsin.

Anladığım kadarıyla böyle bir şey istiyorsun.

Evet Böyle Bir Şey İstemiştim Ama o kordinat yerini ben mesela başka bir kordiatta duruyorum x y z si farklı olcak orada yazıcam orada gelke başka yede yazcam başka yerde gelcek o kordinatı deyiştirmden yapabilirmiyiz?

Yazdığın kelimeleri biraz daha seçerek anlatır mısın, ne demek istediğin malesef anlaşılmıyor ama galiba direk olduğun yere gelmesini istiyorsun.
Kod:
command /npcbaslat:
    permission: npc.baslat
    trigger:
        execute console command "/npc create isim" #isim yerine istediğin ismi yaz.
        execute console command "/npc cmdadd komut" # komut eklemek istersen ekle, istemezsen satırı silebilirsin.

Evet Tam Olarak o Yazdığım Yere Gelmesini İstiyorum

Dostum Sorunu Çözdüm Komutu Şu Şekilde Yaptım

command /npcbaslat:
permission: op
trigger:
execute player command "/npc create &l&eYÜK&6SELTME"
execute player command "/npc cmdadd yukseltmemenu"

Bu Şekilde Bulunduğuuz Yerde Yazınca Yanımıza Npc Geliyor Bana Yardım Ettiğin İçin Teşekkürler
Konu Kapanabilir.

/npc create &l&eVİP BİLGİ
/npc cmdadd vip
NPC saten oluşturabilirsiniz

/npc create &l&eVİP BİLGİ
/npc cmdadd vip
NPC saten oluşturabilirsiniz
Konuyu Yanlış Anlamışsın Dostum Ben Bir Skript Yaptım oto kurulum diyince direkt npcsi yanımıza gelcke ismi belirli olcak menusu belirli olcak saten yakındada paylaşırım

Konuyu Yanlış Anlamışsın Dostum Ben Bir Skript Yaptım oto kurulum diyince direkt npcsi yanımıza gelcke ismi belirli olcak menusu belirli olcak saten yakındada paylaşırım
Güzel bir düşünce ama xxZeusManxx, Gereksiz bir komut olucağını düşünüyorum tamen komut kalabalığı olur siz üşenmeyin ben sizin yerinize yazarım

on command "/npc olutştur":
execute player command "npc create"
cancel event

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl