Çözüldü Skript-npc anlıyan içeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamzakoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamzakoc

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
ben bi npc doğuruyorum ve oturtuyorum skript-npc ile citizens reload yazdığımda veya belirli bir süre geçtiğinde bozuluyor nasıl çözebilirim ?

Merhaba, sunucunuz içerisinde gerçekten çok fazla NPC kullanıyorsanız normaldir ki eklentinin son sürümünü kullandığınızdan emin olun ?

ben bi npc doğuruyorum ve oturtuyorum skript-npc ile citizens reload yazdığımda veya belirli bir süre geçtiğinde bozuluyor nasıl çözebilirim ?
Bu sorun benimde başıma gelmişti yapımcısı a sorduğumda npclerin animasyonlarının (oturma vs) kayıtlı kalmadığını sizin yenilemenizin gerektiğini söyledi.

Fakat addonda lokasyona bir npc oluşturma imkanımız olmadığı içinde bunu yapamıyoruz.

Yani sonuç olarak bunu bu şekilde yapamıyoruz maalesef.

Merhaba, sunucunuz içerisinde gerçekten çok fazla NPC kullanıyorsanız normaldir ki eklentinin son sürümünü kullandığınızdan emin olun ?
Yiğit herşeye karışıp durma yazdığın şeylerin %80i yanlış yada abartılı şeyler.

Bu sorun benimde başıma gelmişti yapımcısı a sorduğumda npclerin animasyonlarının (oturma vs) kayıtlı kalmadığını sizin yenilemenizin gerektiğini söyledi.

Fakat addonda lokasyona bir npc oluşturma imkanımız olmadığı içinde bunu yapamıyoruz.

Yani sonuç olarak bunu bu şekilde yapamıyoruz maalesef.

Yiğit herşeye karışıp durma yazdığın şeylerin %80i yanlış yada abartılı şeyler.
Tamam teşşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl