Skellet sürümünüzden kaynaklanıyor olabilir.'a new book' is not an entity type
'a new text component with "%nl%Adınız: &7%player%"' is not an entity type
'book {_kitap}' is not an entity type
denedim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum, skript sürümüm 2.1.2Skellet sürümünüzden kaynaklanıyor olabilir.| Ben bu sayfada bulunan 1.9.6b sürümünü kullanmaktayım ve sorunsuz çalışmakta. Siz de dener misiniz?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
denedim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum, skript sürümüm 2.1.2
dediğiniz siteden indirdim, restart attım ve skript plugini şuan /pl yazdığımda kırmızı gözüküyor, konsolda şöyle yazıyor:| Bu sayfaya gidin ve bu versiyonu indirin; Ekli dosyayı görüntüle 190052Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Evet. Sorun sunucumun craftbukkit olması olabilir mi? Konsolu okuduğumda bu sonuca vardım.Eski sürümünüzü sildiniz mi?
Olabilir.Evet. Sorun sunucumun craftbukkit olması olabilir mi? Konsolu okuduğumda bu sonuca vardım.
peki, spigot kurup deneyeyim. buraya yazarımOlabilir.
şuan skript yeşil görünüyor fakat sk reload attığımda "an internal error occurred while attempting to perform this command" diyorOlabilir.
Eklentilerinizin ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!