Rehber Skript Nedir , Neden Yazılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiverPool

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
13
Skript
Skript nedir : Skript , kolay yoldan eklenti yazma eklentisidir. Çoğu sunucu sahipleri kolay oldukları için bu eklentiyi kullanırlar. Şahsen bence de çok güzel bir eklenti.

Bu konuda çok fazla detaya değinmeyeceğim ama az bahsedelim;
Skript neden yazılır : Skript'ti sunucumuza bir özellik eklemek için yazabiliriz. Örneğin sunucumuzda biri reklam yapınca engellemesini istiyoruz hemen yazarız bir skript engelleriz.
Skript'ti nasıl indiririz :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu sitedeki skripttin versiyonlarından seçebilirsiniz.
Skript nasıl yazılır : https://www.mc-tr.com/konu/skript-nasil-yazilir.70024/

Ders 1​

Son düzenleme:
Bu Anlatımınızı ve Konu Dizaynını Pek Beğenmedim Ama Gittikçe Geliştirceğinizi Umuyorum '':/''

Elinize sağlık, iyi forumlar dilerim.

Skript hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar açısından olabildiğince yararlı bir konu olmuş ancak konuyu biraz daha uzun tutmanızı beklerdim ;)

Detaya inilseydi daha hoş olabilirdi. Fakat yine de çok bilgilendirici bir çalışma.

Skript
Skript nedir : Skript , kolay yoldan eklenti yazma eklentisidir. Çoğu sunucu sahipleri kolay oldukları için bu eklentiyi kullanırlar. Şahsen bence de çok güzel bir eklenti.

Bu konuda çok fazla detaya değinmeyeceğim ama az bahsedelim;
Skript neden yazılır : Skript'ti sunucumuza bir özellik eklemek için yazabiliriz. Örneğin sunucumuzda biri reklam yapınca engellemesini istiyoruz hemen yazarız bir skript engelleriz.
Skript'ti nasıl indiririz :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu sitedeki skripttin versiyonlarından seçebilirsiniz.
Skript nasıl yazılır : https://www.mc-tr.com/konu/skript-nasil-yazilir.70024/

Ders 1​

İlk yapımına göre fena değil, umarım geliştirirsin.

Konu daha iyi olabilirdi maalesef.

Daha detaylı ve güzel anlatabilirdin eline sağlık.

OHAAA ÇOK İYİ HELAAAL!! müqq müqq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl