Tanıtım [SKRIPT] Mystic Studios | Syntax Network - Şirket Ve İhale Sistemi (ÖZEL SİPARİŞ) #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MysticStudios

Odunlara Vur Vur Vur!
Onaylı Satıcı
Elmaslar
81
Minecraft
vearthx.

Discord:

vearthx

İstek doğrultusunda yaptığımız Skript
Yapımcı: @Anemys

Özel sipariş için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1 (1).gif
1 (2).gif

1 (3).gif

xcxv.webp

ÖZELLİKLER

Bu Skript; oyuncuların şirket oluşturup ürünlerini ihalede satabilmeleri, ay başında en çok satış yapan şirketin ödül alabileceği şekilde geliştirildi.
  • Şirket satış değerine göre sıralama (En çok ürün satanlar) | Oldukça hızlı ve sorun çıkartmayacak şekilde yapıldı.
  • Gelişmiş şirket istatistik bilgileri
  • Vergilendirme sistemi
  • Şirketin ihaleden kazandığı para şirket bankasında depolanılır.
  • Şirket bankasından para çekim işleminde vergilendirilir ve para ona göre oyuncunun hesabına yatırılır.
  • Periyodik kontrol sistemi
  • İhaleye seviyeye göre eşya koyma (1 ve 2. seviye 2 adet, 3. seviye 3 adet, 7. seviye 5 adet)
  • İhaleden satın alınan, süresi biten ve silinen eşyalar şirket deposuna aktarılır.
  • İhaleye eklenecek eşyalar için minimum para tutarı.
  • İhaleye eklenecek eşyanın özellikleri sonsuz olasılıktadır.
  • İhale menüsü sonsuza kadar ilerleyebilecek şekilde geliştirildi.

Bu skript gerçekten güzel oldu, çok fazla detaylaştırıldı ve siparişi veren kişi ne istediyse harfiyen yapıldı.
@Anemys Eline sağlık hocam harbi güzel skript oldu.

Fazla söze gerek yok gerektiğinden daha iyi !

Syntax Network

Kişiye özel siparişler kısmında güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ödeme konusunda script konusunda hiçbir şekilde sorun yaşamadık. Çok memnun kaldık. Aklında kimsenin soru işareti kalmasın sonuna kadar dikkatli ve özenli bir şekilde yardım ediyorlar. Aynı şekilde skript siparişinden memnun kaldığım için logo tasarımıda yaptırmayı düşünüyorum. O konuyla da ilgili aldıktan sonra bir yazı paylaşırım. Herkese öneriyorum tamamen güvenilir. Buradan @Anemys ye teşekkürlerimi iletiyorum. Çok bilgili ve çok ilgili bir insan.

Herkese iyi günler dilerim

Syntax Network

Kişiye özel siparişler kısmında güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ödeme konusunda script konusunda hiçbir şekilde sorun yaşamadık. Çok memnun kaldık. Aklında kimsenin soru işareti kalmasın sonuna kadar dikkatli ve özenli bir şekilde yardım ediyorlar. Aynı şekilde skript siparişinden memnun kaldığım için logo tasarımıda yaptırmayı düşünüyorum. O konuyla da ilgili aldıktan sonra bir yazı paylaşırım. Herkese öneriyorum tamamen güvenilir. Buradan @Anemys ye teşekkürlerimi iletiyorum. Çok bilgili ve çok ilgili bir insan.

Herkese iyi günler dilerim
Değerli yorum ve düşüncelerin için teşekkür ederiz. Elimizden geldikçe titiz çalışmaya özen gösteriyoruz.
Logo konusunda da elimizden geldikçe istediğini yapmaya özen göstereceğiz.

İyi işler çıkaran bir takım bu skript çok ayrı bir şey olmuş. Elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl