Skript lazım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psychostrike

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Kardeşlerim bana bir skript lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Skript Şöyle:

./arena yazdıkları zaman 5 tane lokasyon olacak ve onlardan birine random teleport yapacak.

Ben yeni başladım o yüzden yapamıyorum lütfen yardım edin
<3

Buyrun. Yeni Başladığınız İçin Nerdeyse Tüm İşi Options'a Yıktım. Oradan Dilediğin Gibi Düzenleyebilirsin. Öncelikle Işınlanmasını İstediğin Yerlere Sırayla Gideceksin. Ve Sırasıyla
[/lokasyon ffa-1 & /lokasyon ffa-2 & /lokasyon ffa-3 & /lokasyon ffa-4 & /lokasyon ffa-5]
Komutlarını Gireceksin. Daha Sonra [/Arena] Komudunu Giren Oyuncu Random Olarak Belirlediğin Yerelere Spawn Olacaktır. Eğer Skript Öğrenmeye İsteğin Varsa Yardımcı Olabilirim, İyi Forumlar...

Skript Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Kardeşlerim bana bir skript lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Skript Şöyle:

./arena yazdıkları zaman 5 tane lokasyon olacak ve onlardan birine random teleport yapacak.

Ben yeni başladım o yüzden yapamıyorum lütfen yardım edin
:<3:
Sorununuz çözüldü ise belirtin ki konunuz kilitlensin.

Buyrun. Yeni Başladığınız İçin Nerdeyse Tüm İşi Options'a Yıktım. Oradan Dilediğin Gibi Düzenleyebilirsin. Öncelikle Işınlanmasını İstediğin Yerlere Sırayla Gideceksin. Ve Sırasıyla
[/lokasyon ffa-1 & /lokasyon ffa-2 & /lokasyon ffa-3 & /lokasyon ffa-4 & /lokasyon ffa-5]
Komutlarını Gireceksin. Daha Sonra [/Arena] Komudunu Giren Oyuncu Random Olarak Belirlediğin Yerelere Spawn Olacaktır. Eğer Skript Öğrenmeye İsteğin Varsa Yardımcı Olabilirim, İyi Forumlar...

Skript Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kardeşim Allah razı olsun fakat iki sorum var
Lokasyonu yanlış yaparsak, sonra lokasyonu başka yere yapabilir miyiz?
Ve adamlar arenada iken ./arena komutunu kullanabilir mi?

Kardeşim Allah razı olsun fakat iki sorum var
Lokasyonu yanlış yaparsak, sonra lokasyonu başka yere yapabilir miyiz?
Ve adamlar arenada iken ./arena komutunu kullanabilir mi?
Rica Ederim. Loksayonu Yanlış Yaptığın taktirde Tekrardan Yazarsan Orayı Ayarlar. Yani En Son Nereye yazdıysan Orayı Kaydeder. Arenada Iken Tekrar Arena Yazma Işini Yaparım Fakat Olayı Tam Açmadığın İçin Bişey Yapmak Istemedim. Dilersen Olayı Aç Ona Göre Yapalım veya Skype Adresimden Ulaş Bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl