Çözüldü skript - lag sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Aydın

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Merhabalar Benim Kullandığım Birsürü Skript Var 50 Kişiye Kadar 0 Lag 55 60 Kişi Ye Gelince 13 15 TPS Görüyorum birde ram şişme olayı var tabi 50 kişi varken 4 5 gb olduguda oluo 10 15 saat çalışında 20 kişi varken 10 gb ram kullandıgıda ram şişmeyi nasıl çözebiliriz

Bunu buraya deyil de Hosting'İnizin destek kısmından yazsanız daha iyi olur.
Onun Söylemek İstedigi Pluginlerden Veya Skriptlrden Olabilirmi demek İstiyor Hosting gine aynı hosting Degişen birşey yok ne yapmalıyım neleri silmeliyim Anlamında :)

Skriptleri sil , eklenti yükle...

Uzun ve gereksiz skriptleri sil, pluginleri olanın da pluginini yükle

Merhabalar Benim Kullandığım Birsürü Skript Var 50 Kişiye Kadar 0 Lag 55 60 Kişi Ye Gelince 13 15 TPS Görüyorum birde ram şişme olayı var tabi 50 kişi varken 4 5 gb olduguda oluo 10 15 saat çalışında 20 kişi varken 10 gb ram kullandıgıda ram şişmeyi nasıl çözebiliriz
Ram şişmesini sunucuna belirli saatlerde otomatik restart attırarak giderebilirsin. Ayrıca sorunun çözüldüyse lütfen belirt ki konunu kilitleyelim.

Ram şişmesini sunucuna belirli saatlerde otomatik restart attırarak giderebilirsin. Ayrıca sorunun çözüldüyse lütfen belirt ki konunu kilitleyelim.
Sorun Çözülmedi 24 Saate 1 res oluyor zaten ama ginede 5 6 saate bir şişiyor sorun orda[DOUBLEPOST=1503145624,1503145242][/DOUBLEPOST]
Sorun Çözülmedi 24 Saate 1 res oluyor zaten ama ginede 5 6 saate bir şişiyor sorun orda

Sorun Çözülmedi 24 Saate 1 res oluyor zaten ama ginede 5 6 saate bir şişiyor sorun orda[DOUBLEPOST=1503145624,1503145242][/DOUBLEPOST]
Sorun Çözülmedi 24 Saate 1 res oluyor zaten ama ginede 5 6 saate bir şişiyor sorun orda
Eğer 5-6 saatte bir şişiyorsa otomatik restartı 7 saatte bir yaptırın veya belirli saatlerde yaptırın. Ek olarak sunucunuzun türü nedir ?

Eğer 5-6 saatte bir şişiyorsa otomatik restartı 7 saatte bir yaptırın veya belirli saatlerde yaptırın. Ek olarak sunucunuzun türü nedir ?
skyblock 7 saat uygun olmaz afk kalanlar vb[DOUBLEPOST=1503147498,1503147288][/DOUBLEPOST]
Uzun ve gereksiz skriptleri sil, pluginleri olanın da pluginini yükle
Sunucunun Temeli Skripte Dayanması Yüzünden Silemiyorum Gereksizleri Ayıklayacağım

skyblock 7 saat uygun olmaz afk kalanlar vb[DOUBLEPOST=1503147498,1503147288][/DOUBLEPOST]
Sunucunun Temeli Skripte Dayanması Yüzünden Silemiyorum Gereksizleri Ayıklayacağım
Sunucunuzu tamamen skriptten yapmanız sunucuyu kastırabilir.

Hatalı Olan Skriptler Sunucuyu Yorar. Eğer Sunucunun Ramı Çok Azsa 60 Kişiyi Kaldıramaması Normal.
Skript Yerine PLugin Kullanmanızı Öneririm. Eğer Bununlada Çözülmediyse Sunucuya Yüklenen Hatalı Plugin Olmalı.
Loglara Bakarsan Anlarsın Zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl