Çözüldü Skript Kordinat X Y Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Hocam sizden istediğim şey bu:
Örnek veriyorum mesela
Şu olunca:
Belirlediğim kordinatlardaki blokların kırılmasını istiyorum yok olmasını yani. Ama bloklar 1 tane değil fazla. Yani şuradan başlayıp şuraya kadarki bloklar yok olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim yardım edebilir misiniz?

İstediğin skript acayip yorar sunucuyu.

Hocam dakika başı olmayacağı için istedim. Yani bir komutla olur mesela siz on join: olarak yapabilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinden pek bir şey anlamadım ama büyük ihtimalle istediğin türde eklenti var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam eklentiyle olacağını sanmıyorum. Tam olarak anlatamamış olabilirim örnek veriyorum oyuncu girdiğinde on join:
X Y Z kordinatlarındaki bloklar yok olacak fakat tek blok değil onu nasıl ayarlıyacağım kordinat kodu falan bilemiyorum.

Yardımcı olabilecek var mı?

GÜNCEL

Son düzenleme:
Sanıyorum ki arkadaşlar sana yardımcı olamamasının sebebi tam istediğini anlayamamalarıdır. Biraz daha detay vermelisin yardımcı olabilmeleri için sanırım

Hocam o zaman size örnek bir kod vereyim. Vereceğim kodda oyuncunun olduğu yerden itibaren 5 blok algılanıyor. Ben bunun belirlediğim yerlerde yapmak istiyorum. Örnek veriyorum x y z kordinatı için yapmak istiyorum. Koda bakarsanız oyuncudan itibaren 5 bloğa taş koyuyor. Bu arada bu kod hakkında yardımcı olan Reynixan a teşekkürler. Benim istediğim belirlediğim yerlere o eylemi yapabilmem.
Kod:
on join:
    wait 1 second
    set {_kose1} to block 5 north
    set {_kose2} to block 5 south
    loop blocks within {_kose1} to {_kose2}:
        set loop-block to stone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl