Çözüldü Skript Konusunda Yardım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SemihTuna34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
54
Minecraft
Renthor

Discord:

Renthor#6935

Merhaba MC-TR Üyeleri Bu Açtığım Konuda Sizlerden Birşey İsteyeceğim.

Sorunum Skriptle Yaptığım Menüde Kafa Kullanamıyorum. human head Değilde Bu Custom Heads Olarak Geçen Elma Kafası Karpuz Kafası Chest Kafası Yani BunlarıNasıl Menüme Ekleyebilirim Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Site Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-/skull komuduydu sanırım kafayı alıp /iteminfo ile koduna bakıp kodu girmeyi denedinizmi?

Deniyorum Bir Dakika

397:3 Sadece Yani Human Head Olarak Gösterior Sahibiyle Alakalı Bir Durum Yok

Skstuff kullanman lazım. Örnek kod.

SkullOwner:İsim yazarak isimli bir kafa veya;
İd olarak attığın sitedeki Bir id i uapıştırarak yapabilirsin.

Kod:
command /head:
    trigger:
        set {_nbt} to "{SkullOwner:{Id:""91a87f07-e075-4b85-b99a-3b0e8a0e5e32"",Properties:{textures:[{Value:""eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvZDI2MTFhNjlhZjRmZDhhZDVlNmE0ZjYzMWUzMGJlOTk5MzJlMmEyMmU0ZTEwNTA2YmVhNjg0YmU2NDhlNjM0In19fQ==""}]}}}"
        open virtual chest inventory with size 1 named "&8» &1Pocasi &8«" to the sender
        format gui slot 0 of the player with player head with custom nbt "%{_nbt}%"

Skstuff kullanman lazım. Örnek kod.

SkullOwner:İsim yazarak isimli bir kafa veya;
İd olarak attığın sitedeki Bir id i uapıştırarak yapabilirsin.

Kod:
command /head:
    trigger:
        set {_nbt} to "{SkullOwner:{Id:""91a87f07-e075-4b85-b99a-3b0e8a0e5e32"",Properties:{textures:[{Value:""eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvZDI2MTFhNjlhZjRmZDhhZDVlNmE0ZjYzMWUzMGJlOTk5MzJlMmEyMmU0ZTEwNTA2YmVhNjg0YmU2NDhlNjM0In19fQ==""}]}}}"
        open virtual chest inventory with size 1 named "&8» &1Pocasi &8«" to the sender
        format gui slot 0 of the player with player head with custom nbt "%{_nbt}%"

Deneyeceğim Ve Olacaktır Büyük İhtimalle.

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl