Bulundu Skript İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

123asd123efesfsef

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Arkadaşlar bu benim ilk formum kötü olabilir şimdiden özür dilerim7
sizden bir skript istiyorum
Skript şöle olucak
bi baltaya sağ tıklayınca gösterdigim yere dogru bir büyük camdan top gidicek ve ordaki adama geldimi patlatp öldürcek
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Yanlış anlamadiysam ghast gibi nasıl azından ateş çıkartıyor bunun gibimi?

hayır yanlış yazmışım pardon camdan bir top gidicek hemen yeniliyorum[DOUBLEPOST=1499947743,1499947697][/DOUBLEPOST]hayır yanlış yazmışım pardon camdan bir top gidicek hemen yeniliyorum

Yani Bir Çubuk Verecek Çubuğa Tıkladık dan Sonra İse Bir Alev Topu Yollicak Adami Öldürecek Ve Orada Bir Cam Kitlesi Yaratacak

Buga Sebep Olabilir Hemde Baya Fazla Buga

Yani Bir Çubuk Verecek Çubuğa Tıkladık dan Sonra İse Bir Alev Topu Yollicak Adami Öldürecek Ve Orada Bir Cam Kitlesi Yaratacak

Buga Sebep Olabilir Hemde Baya Fazla Buga
tam öle deil aslında direk cam top fırlatacak ve ordaki herkesi öldürecek alev topu deil

Çok detaylı anlat hala anlamadım
şimdi ben baltama sağ tıklicam bir cam fırlicak sonra oraya tıkladıgım yere gidecek sonra o yere varınca orda bir patlama olcak cam etrafa saçılcak ve 5 block içersindeki herkes ölücek.Yapabilirsen sevinirim

şimdi ben baltama sağ tıklicam bir cam fırlicak sonra oraya tıkladıgım yere gidecek sonra o yere varınca orda bir patlama olcak cam etrafa saçılcak ve 5 block içersindeki herkes ölücek.Yapabilirsen sevinirim
Olamaz olamaz kesinlikle olamaz bence bu skript imkansız[DOUBLEPOST=1499955198,1499954873][/DOUBLEPOST]
Bu skripti nerde kullanacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl