Bence opskyblock sunucuları için /golemver skripti olabilir
Rica ederim İNŞALLAH daha çok gelişirsinizhemen hazırlıyorum. önerin için teşekkür ederim.
command /golemver [<integer>]:
trigger:
if player has permission "Sk.Golem.perms":
if arg 1 is not set:
message "&6&lKullan8۠&7/giveallmoney para degeri"
else:
broadcast "&e&lDuyuru &8۠&7Sunucu herkese &6golem &7verdi!"
loop all players:
execute console command "ss give %loop-player% irongolem 1"
else:
message "&4&lHata &8۠&7Bu komutu kullanabilmek için gerekli yetkiniz yok."
#-------------------------Ek Skript----------------------#
command /golem:
trigger:
{aldi.%player%} isn't set:
set {aldi.%player%} to true
execute console command "ss give %player% VillagerGolem 5"
send "&aGolem alindi."
else:
send "&eZaten Golem almissin!"
burda VillagerGolem değil igolem olucaktıcommand /golem: trigger: {aldi.%player%} isn't set: set {aldi.%player%} to true execute console command "ss give %player% VillagerGolem 5" send "&aGolem alindi." else: send "&eZaten Golem almissin!"
burda VillagerGolem değil igolem olucaktı
Olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın :)VillagerGolem de oluyor :) elim alışmış siz düzeltebilirsiniz.
Sandık tabela ne için kullanacak?[DOUBLEPOST=1484839011][/DOUBLEPOST]Serverimda oyuncular sandık ve tabelaları kullanamıyolar onla ilgili varsa {tüm kodları denedim son çare} birde Oyuncuların acıkmaması için {wg felan attım olmadı} PVP SERVERİ.[DOUBLEPOST=1484838939,1484838878][/DOUBLEPOST]birde menu skripti içeriğini ben ayarlarım.
reyiz şimdi serverımda op olmayanlar ne chest açabiiyo nede düğmeye basabiliyor tüm kodları denedim ama olmuyor onunla ilgili bi skript yazarmısın bide menü skripti içeriğini ben ayarlarım.Sandık tabela ne için kullanacak?[DOUBLEPOST=1484839011][/DOUBLEPOST]
acıkmama için server.propertiesden açlığı 0 yapın.
Doğru fikir :) burdan isteyenlere istediğini verip sonra toplu skript paylaşımı yapıcam.[DOUBLEPOST=1484839351,1484839309][/DOUBLEPOST]Bence ilk bunu açacağına bir kaç tane paylaşda nasıl olduna baksaydık :)
Malesef elimde öyle bir skript yok ama bir plugini vardı onun için hatırlarsam söylerim[DOUBLEPOST=1484839435][/DOUBLEPOST]reyiz şimdi serverımda op olmayanlar ne chest açabiiyo nede düğmeye basabiliyor tüm kodları denedim ama olmuyor onunla ilgili bi skript yazarmısın bide menü skripti içeriğini ben ayarlarım.
reyiz şimdi serverımda op olmayanlar ne chest açabiiyo nede düğmeye basabiliyor tüm kodları denedim ama olmuyor onunla ilgili bi skript yazarmısın bide menü skripti içeriğini ben ayarlarım.
Teşekkürler DOSTUM SAĞOL !Doğru fikir :) burdan isteyenlere istediğini verip sonra toplu skript paylaşımı yapıcam.[DOUBLEPOST=1484839351,1484839309][/DOUBLEPOST]
Malesef elimde öyle bir skript yok ama bir plugini vardı onun için hatırlarsam söylerim[DOUBLEPOST=1484839435][/DOUBLEPOST]
buldum!
forumda araştırsaydınız bulurdunuz
1. sorun 1vs1 pluginin permlerini bul ve oyunculara ekle
2. sorun sandıkları açmak için /wg flag [wgismi] chestaccess allow yazınız
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!