Deleted User 44679
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
tamam kolaya benziyor :) yapabilirsem yaparımHocam Ben Yarın Bir Skript Alıcam Ama Bugün Bir Araştırıyım Diyorum Yapabilen Var ise Ücretsiz Şekilde Boşa 30 TL Vermiyim. Hocam İstediğim Skript:
Şu AnSunucumda 3 AdetDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.var ve ben bu üç vipe ayrı ayrı /vipodul komutu istiyorum. Yani Her vip /vipodul yazıcak ama her vipe farklı itemler vericek. Spawner Plugini Olarak SilkSpawners Kullanıyorum. Hocam Yalnız Mesela Adam Vip Tekrar Vip Veya Üstü Bir şey alınca tekrar /vipodul yazabilsin istiyorum. Viplere Verilicek İtemler...Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VIP:
1. 1 Domuz Spawner
2. 1 İnek Spawner
3. 1 Koyun Spawner
4. 500 Bin Oyun Parasi
5. 500 Bin XP Level
MegaVIP:
1. 1 İnek Spawner
2. 1 Koyun Spawner
3. 1 Blaze Spawner
4. 1 Milyon Oyun Parasi
5. 1 Milyon XP Level
OsmanliVIP:
1. 1 İnek Spawner
2. 1 Blaze Spawner
3. 1 İronGolem Spawner
4. 2 Milyon Oyun Parasi
5. 2 Milyon XP Level
Hocam Evet Tek Kullanımlık Ama Her Vip Aldığında Ya da Para Yatırdığında Tekrar Kullanabilicek[DOUBLEPOST=1470571668,1470571595][/DOUBLEPOST]tamam kolaya benziyor :) yapabilirsem yaparım
Tek KULLANIMlık mı ?
Hocam BungeeBan Adında Bir Plugin Var;banladıgım kişiyi bütün sunuculardan banlanan bi skript yaz yerüm seni :D
Hocam Ben Yarın Bir Skript Alıcam Ama Bugün Bir Araştırıyım Diyorum Yapabilen Var ise Ücretsiz Şekilde Boşa 30 TL Vermiyim. Hocam İstediğim Skript:
Şu AnSunucumda 3 AdetDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.var ve ben bu üç vipe ayrı ayrı /vipodul komutu istiyorum. Yani Her vip /vipodul yazıcak ama her vipe farklı itemler vericek. Spawner Plugini Olarak SilkSpawners Kullanıyorum. Hocam Yalnız Mesela Adam Vip Tekrar Vip Veya Üstü Bir şey alınca tekrar /vipodul yazabilsin istiyorum. Viplere Verilicek İtemler...Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VIP:
1. 1 Domuz Spawner
2. 1 İnek Spawner
3. 1 Koyun Spawner
4. 500 Bin Oyun Parasi
5. 500 Bin XP Level
MegaVIP:
1. 1 İnek Spawner
2. 1 Koyun Spawner
3. 1 Blaze Spawner
4. 1 Milyon Oyun Parasi
5. 1 Milyon XP Level
OsmanliVIP:
1. 1 İnek Spawner
2. 1 Blaze Spawner
3. 1 İronGolem Spawner
4. 2 Milyon Oyun Parasi
5. 2 Milyon XP Level
#Author MyEnesK
options:
p: &8[&7** &c&oSpawner&8]
perm-vıp: vıp.odul
perm-mvıp: mvıp.odul
perm-ovıp: ovıp.odul
command /vipodul
trigger
if player has permission "{@perm-vıp}"
if {vipodul.%player%} is 1:
add player's level to 500
add 500000 to the player's balance
give player 50:90 named "&7** &c&oVIP [Domuz] SP"
give player 50:91 named "&7** &c&oVIP [Koyun] SP"
give player 50:92 named "&7** &c&oVIP [İnek] SP"
set {vipodul.%player%} to 0
else:
send "{@p} &7Spawner Hakkınız Bitmiştir."
if player has permission "{@perm-mvıp}"
if {mvipodul.%player%} is 1:
add player's level to 1000
add 1000000 to the player's balance
give player 50:61 named "&7** &c&oMegaVIP [Blaze] SP"
give player 50:91 named "&7** &c&oMegaVIP [Koyun] SP"
give player 50:92 named "&7** &c&oMegaVIP [İnek] SP"
set {mvipodul.%player%} to 0
else:
if player has permission "{@perm-ovıp}"
if {ovipodul.%player%} is 1:
add player's level to 2000
add 2000000 to the player's balance
give player 50:61 named "&7** &c&oOsmanlıVIP [Blaze] SP"
give player 50:99 named "&7** &c&oOsmanlıVIP [Demır Golem] SP"
give player 50:92 named "&7** &c&oOsmanlıVIP [İnek] SP"
set {ovipodul.%player%} to 0
else:
command /vipver [<text>] [<text>]:
permission: admin.*
permission message: &cYou Don't Have Permission
trigger:
if arg 1 is "vip":
if arg 2 is set:
execute console command "manuadd %arg 1% %arg 2%"
set {vipodul.%player%} to 1
if arg 1 is "Megavıp":
if arg 2 is set:
set {mvipodul.%player%} to 1
if arg 1 is "Osmanlıvip":
if arg 2 is set:
set {ovipodul.%player%} to 1
Hocam vipver yerine /surelivip isim viptürü yapıp ayriyetten vipisimlerini de vip megavip osmanlivip olarak değiştirir misiniz ? Vip İsimlerinde bütün harfler küçükBuyur
Kod:#Author MyEnesK options: p: &8[&7** &c&oSpawner&8] perm-vıp: vıp.odul perm-mvıp: mvıp.odul perm-ovıp: ovıp.odul command /vipodul trigger if player has permission "{@perm-vıp}" if {vipodul.%player%} is 1: add player's level to 500 add 500000 to the player's balance give player 50:90 named "&7** &c&oVIP [Domuz] SP" give player 50:91 named "&7** &c&oVIP [Koyun] SP" give player 50:92 named "&7** &c&oVIP [İnek] SP" set {vipodul.%player%} to 0 else: send "{@p} &7Spawner Hakkınız Bitmiştir." if player has permission "{@perm-mvıp}" if {mvipodul.%player%} is 1: add player's level to 1000 add 1000000 to the player's balance give player 50:61 named "&7** &c&oMegaVIP [Blaze] SP" give player 50:91 named "&7** &c&oMegaVIP [Koyun] SP" give player 50:92 named "&7** &c&oMegaVIP [İnek] SP" set {mvipodul.%player%} to 0 else: send "{@p} &7Spawner Hakkınız Bitmiştir." if player has permission "{@perm-ovıp}" if {ovipodul.%player%} is 1: add player's level to 2000 add 2000000 to the player's balance give player 50:61 named "&7** &c&oOsmanlıVIP [Blaze] SP" give player 50:99 named "&7** &c&oOsmanlıVIP [Demır Golem] SP" give player 50:92 named "&7** &c&oOsmanlıVIP [İnek] SP" set {ovipodul.%player%} to 0 else: send "{@p} &7Spawner Hakkınız Bitmiştir." command /vipver [<text>] [<text>]: permission: admin.* permission message: &cYou Don't Have Permission trigger: if arg 1 is "vip": if arg 2 is set: execute console command "manuadd %arg 1% %arg 2%" set {vipodul.%player%} to 1 if arg 1 is "Megavıp": if arg 2 is set: execute console command "manuadd %arg 1% %arg 2%" set {mvipodul.%player%} to 1 if arg 1 is "Osmanlıvip": if arg 2 is set: execute console command "manuadd %arg 1% %arg 2%" set {ovipodul.%player%} to 1
Hemmen Yapiliyor ^^Hocam vipver yerine /surelivip isim viptürü yapıp ayriyetten vipisimlerini de vip megavip osmanlivip olarak değiştirir misiniz ? Vip İsimlerinde bütün harfler küçük
Plugin Kardeşim , Özelden Mesaj at ayarlayayım sana atayim :)Kardeşim Bana Şöyle Birşey Lazım Mesela Adam Taba Basıyor İsminin Başında serverin Tagı Var Ben Onu Ayarlamak bu skripti mi pluginmi buyur örnek :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!