Black_-OPS
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 64
- Minecraft
- BlackOPS__
Discord:
BlackOPS#5407
BlackOPS#5407
BlackOPS#5407
Skript ile mümkün bence. ben biraz denedim ama çalışmadı isterseniz skriptimi atabilirimSkript sürümünüz 2.2 ve üstü mü ? /ver skript yazarak skript sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Sanırım skript ile olacak iş değil /ver yazıp SS atarsanız eklenti yapmayı deneyebilirim.
/tp @p ~ ~ ~ 180 ~Skript sürümünüz 2.2 ve üstü mü ? /ver skript yazarak skript sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Sanırım skript ile olacak iş değil /ver yazıp SS atarsanız eklenti yapmayı deneyebilirim.
Valla bilmiyordum öğrenmiş oldum sağol ama skript kodu ile nasıl oluyor bilmiyorum./tp @p ~ ~ ~ 180 ~
Minecrafttın kendisinde bile var bu özellik skript ile olacak iş nasıl değil :pardon:
At bakayım kodlarına belki buluruz beraber.Skript ile mümkün bence. ben biraz denedim ama çalışmadı isterseniz skriptimi atabilirim
Sherlock#5773
command /döndür [<player>]:
trigger:
if player has permission "dondur.admin":
if arg 1 is set:
execute console command "/tp %arg-1% ~ ~ ~ 180 ~"
else:
send "&cYetkin Yok"
Al :D
Kod:command /döndür [<player>]: trigger: if player has permission "dondur.admin": if arg 1 is set: execute console command "/tp %arg-1% ~ ~ ~ 180 ~" else: send "&cYetkin Yok"
AhmetDinc#0605
Konsola kullandırtmak yerine acaba skript kodu var mı merak ettim doğrusu :).
BlackOPS#5407
olmadı :(Konsola kullandırtmak yerine acaba skript kodu var mı merak ettim doğrusu :).
BlackOPS#5407
/ver yazıp atar mısın ?command /dondur <player>:
trigger:
set {_loc} to location of arg-1
add 180 to yaw of {_loc}
teleport arg-1 to {_loc}
Discorddan bir arkadaş bunu attı ama hata verdi
Sherlock#5773
command /döndür [<player>]:
trigger:
if player has permission "dondur.admin":
if arg 1 is set:
execute player command "/tp %arg-1% ~ ~ ~ 180 ~"
else:
send "&cYetkin Yok"
BlackOPS#5407
Oyuncu Bulunamadı diyor :(Şunu denermisin
Kod:command /döndür [<player>]: trigger: if player has permission "dondur.admin": if arg 1 is set: execute player command "/tp %arg-1% ~ ~ ~ 180 ~" else: send "&cYetkin Yok"
BlackOPS#5407
/ver yazıp atar mısın ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!