Bulundu skript istek eşya sıfırlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mewkie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 446
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mewkie

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Minecraft
Bal10cu

Discord:

bal10cu

şöyle bir skript istiyorum /sıfırla yazdığımızda serverda bulunan tüm oyuncuların eşyaları,kazandığı başarımları silinsin istiyorum offline playerinde silinsin ama ve multiverse-world plugini var ona göre yazabilirmisiniz?

şöyle bir skript istiyorum /sıfırla yazdığımızda serverda bulunan tüm oyuncuların eşyaları,kazandığı başarımları silinsin istiyorum offline playerinde silinsin ama ve multiverse-world plugini var ona göre yazabilirmisiniz?

Tüm oyuncu datası envanter, kazandığı başarım vesaire "world" dünyasının klasörüne kaydedilir. /sıfırla komutuyla dünya verisini sıfırlamak minecraft yapısında mümkün değildir. Tek yapabileceğiniz sunucu kapalı konumdayken world klasörünü silmek komple envanter datası, başarımları sıfırlar.

Tüm oyuncu datası envanter, kazandığı başarım vesaire "world" dünyasının klasörüne kaydedilir. /sıfırla komutuyla dünya verisini sıfırlamak minecraft yapısında mümkün değildir. Tek yapabileceğiniz sunucu kapalı konumdayken world klasörünü silmek komple envanter datası, başarımları sıfırlar.
ama world klasöründeki yaptığım builder gitmezmi ?

Hocam sunucu kapalı konumdayken ilgili worlddeki playerdata klasöründeki verileri silerseniz gider herşey ama oyundan /sıfırla vs komutlarla böyle şeyler yapılamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl