Bulundu Skript İstegim Var Yardim Edin Lutfen !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur5757

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Arkadaslar Ben Faction Sunucu Acmayi Dusunuyorum Her Blogu Kirdigimizda Envanteri Gelme
Skripti İstiyorum Lutfen Arkadaslar Yardim Edin Lutfen

Kod:
on break of cobblestone: #cobblestone yazan kısma istediğiniz bloğun ingilizce adını doğru yazarak değiştirebilirsiniz.
    set event-block to air
    give 2 cobblestone to player #Envantere ne kadar gelmesini istiyorsanız '2' yazan kısımdan değiştirebilirsiniz.
    cancel event

Ayrıca konunuz uygun bölüme taşınmıştır. İyi forumlar dileriz...

Kod:
on break of cobblestone: #cobblestone yazan kısma istediğiniz bloğun ingilizce adını doğru yazarak değiştirebilirsiniz.
    set event-block to air
    give 2 cobblestone to player #Envantere ne kadar gelmesini istiyorsanız '2' yazan kısımdan değiştirebilirsiniz.
    cancel event

Konuda bütün itemler için istenmiş. Sizin verdiğiniz sadece kırıktaş içindir. Aşağıdaki eklentiyi deneyiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
    set event-block to air
    cancel event

Tesekkurler Ama Ben Lapis Lazuli Gibi İtemlerin Envantere Gelmesini İstiyordum Tasin Degil

Tesekkurler Ama Ben Lapis Lazuli Gibi İtemlerin Envantere Gelmesini İstiyordum Tasin Degil

Kod:
on break of lapis ore:
    cancel event
    set event-block to air
    if tool of player is any pickaxe of silk touch:
        give 1 lapis ore to player
    else:
        give random integer between 4 and 8 of lapis to player
        wait 3 tick
        set {xp} to random number between 2 and 5
        loop {xp} times:
            give 1 xp to player
        wait 3 tick
        if tool of player is any pickaxe of fortune 1:
            chance of 33%:
                give 2 lapis to player
        else if tool of player is any pickaxe of fortune 2:
            chance of 25%:
                give random integer between 2 and 3 of lapis to player
        else if tool of player is any pickaxe of fortune 3:
            chance of 20%:
                give random integer between 2 and 4 of lapis to player

Bu detaylı bir şekilde hazırlanmış skripttir. Eğer elinizdeki ipeksi dokunuş var ise 1 tane lapis cevheri verir, diğerleri için büyülü kazma için farklı olmakla birlikte belli bir sayı arasında lapis verir. Sayıları ve oranları değiştirebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.

Modum, skript sunucu ömrü için zararlıdır. Plugin varken skript kullanmak yarar değil tam aksine zarardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl