Bulundu skript isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarisBingol2

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
10

Discord:

@Deagle#8994

çok kısa bir skript istiyorum kendim yaparım ama tavuk yumurtlama eventi varmı bilmiyorum

istediğim skript tavukların yumurlamasını engelleme skript i

acil olursa iyi olur

Dostum skripte gerek yok MobDrops gibi veya CustomMobDrops bunun gibi isimlerle google de arattığın zaman pluginleri karşına çıkacaktır.

Dostum skripte gerek yok MobDrops gibi veya CustomMobDrops bunun gibi isimlerle google de arattığın zaman pluginleri karşına çıkacaktır.
Arkadas Haklı Skript Plugine Gore Daha Çok Lag Yapar MobDrops Vb Pluginler Kullanabilirsin

Haaa YOk ben skript istiyorum dersen yazarım

Arkadas Haklı Skript Plugine Gore Daha Çok Lag Yapar MobDrops Vb Pluginler Kullanabilirsin

Haaa YOk ben skript istiyorum dersen yazarım
ben eventini bulamadın skript benim için iyi olur çünkü yaptığım pakette 47 plugin var daha fazlası zarar o yüzden skritp istiyorum

bende bulamadığım için foruma sordum bilen yada yapabilen varsa atabilirmi

On Item Spawn ile yapılabilir belki
ama On Item Spawn eventini kullanmayı bilmiyorum

Dostum mobdrops plugini aksine sunucun için daha iyi. Sunucundaki moblardan düşen itemleri ekleyip kaldırabilirsin. Emin ol daha iyi ve bir zararı yok, kapladığı alan bile çok az.

Dostum mobdrops plugini aksine sunucun için daha iyi. Sunucundaki moblardan düşen itemleri ekleyip kaldırabilirsin. Emin ol daha iyi ve bir zararı yok, kapladığı alan bile çok az.

tmm yorum için teşekkürler KONU KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl