Skript İsteği

IsyanCraft

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar sizden bir isteğim var mesala adam rütbe atladığında lapis den elmas çıkarma şansının artmasını istiyorum onu nasıl yaparim

Her rütbeye farklı skript yapıp birde permission ekleyerek yapabilirsin şuan önümde örnek skript yok yapamıyorum ama Skriptten anlayan arkadaşları ekledim yardımcı olabilirler.

@ByFatih @iKanAkaNTr

Öncelikle bildiğiniz üzre pluginler skriptlerle iletişim kuramaz. Bu yüzden rutbeyi ve diğerlerini skript ile yapılması gerek. Bunu yapmak çok zamanı alabilir çünkü sunucunuzdaki rütbeleri skripte ayarlamak uzun iş.

Öncelikle bildiğiniz üzre pluginler skriptlerle iletişim kuramaz. Bu yüzden rutbeyi ve diğerlerini skript ile yapılması gerek. Bunu yapmak çok zamanı alabilir çünkü sunucunuzdaki rütbeleri skripte ayarlamak uzun iş.
Yanılıyorsun ByFatih Herkeze Perm Vererek ve alarak yapılabilir basitcene group manager ile yapılabilir

Orasıda doğru çözümü bulduğuna sevindim.

Yaparsanız atarmısınız

Yanılıyorsun ByFatih Herkeze Perm Vererek ve alarak yapılabilir basitcene group manager ile yapılabilir
Dediğim gibi yetki vererek yapılabilir oyuncuya lapis.oyuncu asil varsa lapis.asil diyip hepsine farklı skript yazılabilir.

Skripti yazacağım ancak rütbe isimlerini ve %kaç çıkmasını istediğinizi yazmanız gerek

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl