Bulundu Skript isteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yigits01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigits01

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
yigits01

Discord:

yigitsgame

Merhaba, bazı minecraft youtuberlarını videolarında görüyorum yarışma yapıyorlar bazı oyuncuları elemek için çubuk kullanıyorlar çubukla üyeye sağ tıklayınca oyuncu ölüyor bende bunu skriptini istiyorum /özellikver komutu yazınca elimdeki eşyaya oyunucuya yada moba tek tıklamada öldüren bir skript yazabilirseniz teşekkür ederim

Kod:
command /cubukal:
    trigger:
        give player stick named "§cÖlüm Çubuğu"
        send "&aÖzel &cÖlüm Çubuğu &aelinde!" to player

on damage of player by player:
    if attacker is a player:
        if name of tool of attacker is "§cÖlüm Çubuğu":
            cancel event
            kill victim
            send "&cSen &4Ölüm Çubuğu&c ile bir oyuncuyu öldürdün!" to attacker
            send "&4Birisi seni &cÖlüm Çubuğu&4 ile öldürdü!" to victim

on rightclick on player:
    if name of event-item is "§cÖlüm Çubuğu":
        cancel event
        kill clicked-player
        send "&cSen &4Ölüm Çubuğu&c ile bir oyuncuyu öldürdün (sağ tık)!" to player
        send "&4Birisi seni &cÖlüm Çubuğu&4 ile öldürdü (sağ tık)!" to clicked-player

Chatgpt yardımı ile yapabilirsin kanka sen chatgpt ye söyle o skripti yazar

Merhaba, bazı minecraft youtuberlarını videolarında görüyorum yarışma yapıyorlar bazı oyuncuları elemek için çubuk kullanıyorlar çubukla üyeye sağ tıklayınca oyuncu ölüyor bende bunu skriptini istiyorum /özellikver komutu yazınca elimdeki eşyaya oyunucuya yada moba tek tıklamada öldüren bir skript yazabilirseniz teşekkür ederim
Vurma mı istiyorsun yoksa sol tık yada sağ tık mı? Eğer istersen skripti daha da şekillendirebilirim örneğin oyuncu öldükten sonra yıldırım çarpması / partikül efektı çıkması v.b. gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl