Skript Istegi Ozel!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ThePowered
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 950
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThePowered

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Selamün Aleyküm, Forumda aradığım ve bulamadığım skript isteğim var.
Yardım edenlere teşekkürlerimi iletiyorum.

İsteğim;

Bilet: Bu Skript VIP Lar endstone kazdıkça gelicek ve çok nadir olucak, ve bu kit'e baglı olucak kazdikca nadir olarak kiti vericek kiti ben ayarlicam ve 1bilet kazancaklar.

@Skriptçi Arkadaşları sorununuzu çözmesi için bekliyorum.

Selam Dostum, Aslında sizde yapabilirsiniz endstone kazdıkça diamond vermeyi bilete dönüştürücegiz
Ama Kit'e bağlama olayını zannetmiyorum.

Dediğim şey bi sans miktarıyla "/kit bilet" komutunu girerek adama bilet gelmesini istiyorum

Dediğim şey bi sans miktarıyla "/kit bilet" komutunu girerek adama bilet gelmesini istiyorum
Dediginiz şeyi anladım dostum, ama kit olarak yaparsak sadece bizim ayarladıgımız kadar gelir -
Yani Essentials'dan örnek veriyorum 20 tane versin 20 tane verir birde ek olarak endstone'den düşer

Şimdi endstone kırdı diyelim endstone kırdıgında bir komutu aktif ederek "/kit bilet" komutunu oyuncu yazmış gibi göstericek ve oyuncuya kit bilet gelicek kit bilet te essentials den ayarlı oldugu için ayarlanabilicek.

Bunu deneyin;
Kod:
on break of endstone:
    chance of 1%:
        execute player command "kit bilet"
        send "&cKit bilet aldın!"
        stop

Bunu deneyin;
Kod:
on break of endstone:
    chance of 1%:
        stop

Teşekkürler deniyorum.[DOUBLEPOST=1485191706,1485191089][/DOUBLEPOST]
Bunu deneyin;
Kod:
on break of endstone:
    chance of 1%:
        stop

Teşekkürler deniyorum.

@Skriptçi Arkadaşları sorununuzu çözmesi için bekliyorum.
ByFatih Şuan Gayet İyisiniz Skriptçileri Yardım İçin Teşfik Ediyorsunuz , Yapamazlarsa'da Yapıp Veriyorsunuz, Ellerinize Sağlık :)

"On Break" Event inde bi sorun var çalışmıyor endstone u görmüyor giri sanki stone yaptıgımda normal oluyor ama düzeltemedim bi bakarsanız.[DOUBLEPOST=1485192457,1485192423][/DOUBLEPOST]@Hawking

"On Break" Event inde bi sorun var çalışmıyor endstone u görmüyor giri sanki stone yaptıgımda normal oluyor ama düzeltemedim bi bakarsanız.[DOUBLEPOST=1485192457,1485192423][/DOUBLEPOST]@Hawking
şansı %1 ondan gelmez zor gelir

Hayır reload da error veriyor üstü düzgün okuyun biraz lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl