Bulundu skript ile vote sistemi yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 628
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
merhabalar arkadaşlar ben sunucum için oyverme skripti istiyorum aslında elimde bir skript var herşeyi yaptım sunucumun vote sitesi var minecraft mp.com üzerinden ama ben şunu yapamadım yani oyunu verince envanterine oy kasası anahtarı gelsin istiyorum bunu nasıl yapcam birde oy verdikden sonra "(player) adlı oyuncu sunucumuza oy verekek Oy Kasası Anahtarı Kazandı Tebrikler" yazısını yazsın

elimdeki skript bu

command /oyver:
trigger:
send " &8&m------------- &6&lOY&8&m-------------"
send ""
send " &eAşşağıdaki linke tıklayarak oy verebilir ve"
send " &doy kasası anahtarı &ekazanma "
send " &eşansı elde edebilirsin!"
send ""
send " <link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
> &d&nOy vermek için tıkla!<reset>"
send ""
send " &8&m------------- &6&lOY&8&m-------------"

bu skript üzerinden yapabilirseniz daha iyi olur teşekkürler
(bu konuyu açınca bana plugin önerenler olur bence pluginsiz yapıyorum bana plugin önermeyin skript yapabilirseniz yeter o bana teşekkürler)

Son düzenleme:
hayır o pluginleri kullanmadım sadece oy verince envanterine oy kasası anahtarı istiyorum bide oy verince gelecek mesaj bukadar plugin istemeden yapamazmıyım ?

hayır o pluginleri kullanmadım sadece oy verince envanterine oy kasası anahtarı istiyorum bide oy verince gelecek mesaj bukadar plugin istemeden yapamazmıyım ?
Yapamazsın. En temelde nuvotifier benzeri bir oy yöneticisi kurman gerekiyor. Sonra skript'te oy verme etkinliğini yönetebilmek için skript-votifier-hook eklentisini kurman gerek.

kral herşey tamam sadece ödül verecek bukadar herşey tamam normalde yani sadece ödül vericek

hayır votifer hiç kurmadım direk vote sistemimi yaptım mp.com sayesinde birde skriptim var bukadar sadece eşya vermesi gerekiyor yani belirlediğim ödülü

hayır votifer hiç kurmadım direk vote sistemimi yaptım mp.com sayesinde birde skriptim var bukadar sadece eşya vermesi gerekiyor yani belirlediğim ödülü
Votifier kurmazsan herhangi bir oy verme etkinliğini yakalayamazsın. Sunucunun eşya vermesi, mesaj göndermesi gibi şeyleri eklemek için öncelikle votifier kurman gerekiyor. Bir döküman vs. bulabilirsem paylaşırım. Votifier kurunca Skript ile entegre edip oy verenlere eşya verebiliriz.

RewardVoting plugini ile yapabilirmiyiz

RewardVoting plugini ile yapabilirmiyiz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ben bunu kullanıyorum. 1.20.6 sunucumda herhangi bir sorun çıkarmadı. Skript ile entegre de edebiliyorum. Youtube'da veya forum içerisinde nasıl kurulacağını bulabilirsin, bir yerde takılırsan yardımcı olabilirim.

Votifier kurduktan sonra sana örnek bir oy ödülü Skript'i atacağım.

Ben bunu kullanıyorum. 1.20.6 sunucumda herhangi bir sorun çıkarmadı. Skript ile entegre de edebiliyorum. Youtube'da veya forum içerisinde nasıl kurulacağını bulabilirsin, bir yerde takılırsan yardımcı olabilirim.

Votifier kurduktan sonra sana örnek bir oy ödülü Skript'i atacağım.

kral bende yapmak istiyorum ama sıkıntı ben aternos kullanıyorum ondan eklentiler kısıtlı aternosa göre yapmaya çalışıyorum bende

kral bende yapmak istiyorum ama sıkıntı ben aternos kullanıyorum ondan eklentiler kısıtlı aternosa göre yapmaya çalışıyorum bende
Aternos biraz zor olabilir. Aternos için herhangi bir tecrübe/bilgi sahibi değilim. Eğer ki bir votifier eklentisi bulabilirsen deneyebiliriz.

Aternos biraz zor olabilir. Aternos için herhangi bir tecrübe/bilgi sahibi değilim. Eğer ki bir votifier eklentisi bulabilirsen deneyebiliriz.

kral aternosdaki pluginleri dosya olarak indirebildğin için yani aternosu isteidiğin zaman aynı bir şekilde başka bir sunucuya taşıyabiliyorsun ben önceliği burdan yapıyorum daha mantıklı oluyor peki ben sana şunu sorsam senin sunucun bilgisaray üzerindenmi yoksa magmanode gibi uygulamalardanmı bana bu konu hakkında bilgi verirsen ole bir sunucuya geçerim

kral aternosdaki pluginleri dosya olarak indirebildğin için yani aternosu isteidiğin zaman aynı bir şekilde başka bir sunucuya taşıyabiliyorsun ben önceliği burdan yapıyorum daha mantıklı oluyor peki ben sana şunu sorsam senin sunucun bilgisaray üzerindenmi yoksa magmanode gibi uygulamalardanmı bana bu konu hakkında bilgi verirsen ole bir sunucuya geçerim
Sunucumu kişisel bilgisayar üzerinden yürütüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl