_DarkSavic_
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- _DarkSavic_
Discord:
darksavic
Merhaba değerli arkadaşlar, yanlış konu açtıysam özür dilerim arada kaldım o yüzden temel isteğim Skript olduğundan dolayı bu konuyu seçtim, olaya gelirsek. Yapmak isteğim olay şu; Sunucuda sadece kendi oyun hesabımın(_DarkSavic_) "/stop","/restart","/reload" komutlarına erişebilmesini istiyorum. Özellikle sadece oyun içerisinden komutların kullanılmasını istiyorum. Hiç bir şekilde konsoldan bu komutların kullanılmasını istemiyorum.
Konsolda "/stop","/restart","/reload" komutlarını istememe sebebim yetkinin tek bende olmasını istememden kaynaklanıyor, şimdi bunun için her hangi bir yetki eklentisi kullanılabilir diyebilirsiniz. Evet kullanılabilir, ancak yine de konsol üzerinden bu komutların kullanılmamasını istiyorum.
Sürüm: 1.20.1
Mümkün mü?
Bunun skripti yapılabilir mi?
Konsolda "/stop","/restart","/reload" komutlarını istememe sebebim yetkinin tek bende olmasını istememden kaynaklanıyor, şimdi bunun için her hangi bir yetki eklentisi kullanılabilir diyebilirsiniz. Evet kullanılabilir, ancak yine de konsol üzerinden bu komutların kullanılmamasını istiyorum.
Sürüm: 1.20.1
Mümkün mü?
Bunun skripti yapılabilir mi?
Son düzenleme: