Çözüldü Skript ile hangi komutu girsem help diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SametGuven7

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
SametGuven
Normalde Hiç Böyle Bi Hata Almazdım Bi Çok Sunucu Açtım Fakat İlk Defa Arkadaşlarım İle Oynamak İçin Bi Site Üzerinden Sıra Bekleyerek Açtım Skript Yazdım Ekledim Fakat Oyun Da Skript ile Hangi Komudu Girersem Gireyim Skript help Diyor Nedenini Anlamadım Bilenler Yazabilirmi Çok Acill ChestCommands Dan Menü Ekledim Ama Skript Çalışmıyor!!

Merhaba, aldığınız hata ve skripti verebilir misiniz? Daha detaylı yardımcı olmak için.

JavaScript:
command /anahtaral:
    trigger:
        if player's level is greater than or equal to 30:
            execute console command  "cc give P Classic 1 %player%"
            remove 30 from player's level
            send "MESAJ ► &a30 LEVEL KARŞILIĞI ANAHTAR ALDIN"
        else:
            send "MESAJ ► YETERLİ LEVEL İN YOK"

Skript Bu Ama Bunla Bi Alakası Yok Ne Yaparsam Yapayım Skript Pluginine Reload Atsam Bile Script help Yazıyor Bu Arada Sunucu Sürümü 1.11.2 Skript Sürümü 2.1.2

Ekli dosyalar

• 2020-05-02_04.21.50.png
    2020-05-02_04.21.50.png
    845,6 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba, skript sürümünü de değiştirdiniz mi? bende aynı skript pluginini 1.15.2 sürümünde çalıştırabiliyorum. Sizde sıkıntı olabilir.

Dediğim Gibi Sıra Bekleyerek Açtım Sadece Arkadaşlarımız Arasında Oynamak İçin Ater*** dan Açtım Orda Eklentiler Kısmında Verdiği Pluginlerle Yapıyorum Ama Daha Önce Olmamıştı Böyle

Merhaba, arkadaşınızla beraber oynayacaksanız sunucuyu kendi bilgisayarınıza kurabilirsiniz ve hamachi üzerinden arkadaşınız sunucuya katılabilir. Not: Aternosda sunucu açtım fakat plugin felan kullanmadım.Dediğim gibi yapabilirsiniz ama

Discord dan Yazssam Yardımcı Olabilirmisiniz Hamachi İle Denedim Fakat Yapamadım ?

malesef yine de skript help diyor herşeye
Kardeş Bu Server Sıkışmasından Olur

1- Serverde Çok Fazla Plugin Vardır.
2- Serverin Ram Sıkıntısı Vardır.
3- Serverde Böyle bir komutu kullanan plugin - skript daha vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl